KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
forum v prenovi ; odprtje aprila 2012
- - -

Share | 
 

 Veliko stopnišče

Go down 
Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Veliko stopnišče   20/3/2010, 10:42

Približno v centru Bradavičarke je Veliko stopnišče, mreža premikajočih stopnic, ki vodijo v vsako nadstropje na šoli. Lahko pa so tudi prav neprijetne, če stojiš na njih ravno, ko se začnejo premikati.
Nazaj na vrh Go down
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 14:57

Arron se je ustavil sredi stopnic. Te so se z glasnim hreščanjem premaknile in nekoliko jezno jih je ošinil. Zdaj bo moral narediti cel krog okoli stopnišča, da bo prišel do naslednjega nadstropja. Načeloma bi lahko le počakal, da bi se ponovno premaknile, a do čakanja mu resnično ni bilo. Hitrih korakov je pohitel prek stopnic in se zasukal okoli vogala, ko se je v nekoga zaletel.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 15:11

Bella je dotlej čisto mirno hodila po stopnišču in se brigala zase. Bila je v nekem svojem svetu in nič ni kazalo da bi se rada prizemljila. Zatorej je lepo navila Screensone in Magic Mafio do konca, da so žice njenega vokmana skoraj pregorele...Naenkrat pa BUM! Njeno telo se je nenadoma usločilo pod težo osebka, očitno precej mišičastega fanta. Jezno ga je pogledala, ter nenadoma prepoznala njegove oči. Globoke in temne, z nenavadnim odtenkom.

" Arron?" je nejeverno vprašala in si ga še enkrat ogledala, če slučajno ne sanja. O ne, to je bil njen stari prijatelj." Pa to si ti!" je čez čas vzkliknila in ga lopnila po rami. " Uh kako dolgo se nisva videla! Saj te skoraj ne prepoznam! Lase imaš daljše!" s spoštovanjem ga je sunila med rebra in se veselo zarežala. " Si pa težak ej! Ko sem te nazadnje videla nisi imel več kot 60 kil!" pomežiknila mu je
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 15:25

Arron je najprej šokirano pogledal dekle v katero se je zaletel in se pripravil na zmerjanje, toda lešnikovo rjave oči so ga prikovale na mestu.

"Bella Seymour? Kako..." Kako bi lahko pozabil mali Seymourki? Še prevečkrat je v njuni družbi pobegnil z dolgočasnih zabav njunih ali pa svojih staršev. Nekoč so skupaj celo zažgali plesno dvorano v Elvendorškem dvorcu. Arronu se še nikdar ni zdela tako lepa, kot v svetlobi ognja. "Skoraj te ne bi spoznal! Tudi ti si se... spremenila," je dodal nekoliko počasneje in jo skoraj neopazno premeril z očmi. Nazadnje, ko sta se srečala, je bila še majhna deklica in čeprav je bila za pojme odraslih že takrat lepa, jo je sam videl le kot soigralko in občasno - kot sozločinko v njihovih zabavnih podvigih.

"Kaj počneš na Bradavičarki? Je tu tudi Laur? Seveda je tudi ona tu. Vedno sta bili neločljivi," se je zasmejal.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 15:36

Bella je veselo pritrdila. " Da, tudi Laur je tu! Kako si se spremenil...resno. Verjetno zdaj vsa dekleta palijo nate!" zarežala se je in naenkrat se je spomnila. " Ej Ar, se spomniš butaste Michaele Paltrow, ki je bila leto dni in pol naravnost ubrisana nate? Nekoč te je celo po francosko poljubila, pa sem jo oklofutala in nadrla da jo je popihala kot jesihar. Grozno, kako se je vlačila po tebi. In tvoja starca, Anna in Jonathan sta jo celo podpirala." neopazno je s pogledom zdrsnila po njegovem telesu. Mišice so jo kar pozitivno presenetile in za trenutek jo je popadlo, pa je pogled usmerila nazaj gor. " Še zmeraj imaš okus, vidim. Prada Emoniur." všečno se je nasmehnila. " In nisem več mala, šestnajst let imam!" ga je popravila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 15:46

Arron se je v zadregi zasmejal. "Ne, pravzaprav... niti ne palijo name." Res pa je bilo, da je v zadnjem času spoznal nekoliko več deklet, kot pred časom. Očitno se je res spremenil. Z nasmeškom je poslušal Belline spomine, potem pa zmajal z glavo. "Paltrowa je bila naravnost obupna. Mislim, da bi tudi moja mama to ugotovila, če bi morala enkrat sedeti z njo pri mizi. Še dobro, da je pobegnila s tistim sluzastim O'Connerjem, drugače bi me mama še zdaj silila naj jo zaprosim." Zavil je z očmi. Bella je dobro poznala njegovo mamo. Tudi sama je morala večkrat poslušati o tem, kako odlična žena bi bila za njenega sina. "Vidim, da nisi več mala, mala," jo je podražil, potem pa jo je prijateljsko objel. Na srečo v tem nihče ni prišel po hodniku, sicer bi težko razložil, zakaj objema učenko.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 16:13

Bella se je kar naenkrat spomnila." Mar bi bilo bolje če greva kam drugam? Tukaj je preveč javno..." prijela ga je za roko in ga vprašala. " Kam greva? Ti to šolo zagotovo poznaš bolje od mene. In hvala da priznaš." se je zarežala. " Poleg tega sploh nisem več nedolžna. Se spomniš Averyja Moora, ki se je tako lepil name? Z njim sem hodila kakšne tri tedne, potem je prišel na rabo Ray iz klape...pa Jacob Vonn in tako dalje." zasmejala se je in rekla. " Saj niso bili za nobeno rabo. Samo za fizično seveda. Ves čas so mi pisali ljubezenske romane, čeprav zagotovo veš da nimajo pojma o pesništvu." zarežala se je in ga zopet lopnila po rami.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 16:25

Arron je Bello potegnil proti nekemu samotnemu hodniku, ki ga je našel le redko kdo, ki se ni izgubil. Hodnik je bil popolnoma zapuščen ker preprosto ni vodil nikamor. Očitno so ga tudi hišni vilinci dostikrat spregledali, saj se je na tleh že nabral tanek sloj prahu. Arron je zamahnil s palico in radirnil prah z ene izmed klopic, da sta lahko z Bello sedla. "Hodila si z Averyjem?" Ni točno vedel, zakaj ga je to spravilo v slabo voljo. Morda zato, ker je bil Avery Moore eden od največjih ženskarjev daleč okoli. Morda pa tudi zaradi tega, ker je bil Moore leto starejši od Arrona in se je pred njim vedno delal bolj pomembnega, kot je v resnici bil.

"In tako dalje? Vidim, da si imela kar veliko dela," je rekel s privzdignjenimi obrvmi in se naslonil nazaj. "Jaz sem se držal nekoliko bolj zase in za knjigami. Zato pa sem še vedno tukaj. Zdaj učim napoje. Zaenkrat sem samo pripravnik, ampak kaže, da bom naslednje leto napredoval."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 16:41

Bella je dvignila kazalec in z njim dvignila Arronu brado " Te skrbi zame?" je vprašala in se navihano nasmehnila. Pričarala je dva kozarca šerija. Enega je ponudila njemu." Boš?" Drugega pa je vzela sama. Polizala je rob, poln sladkorja in uživaško zastokala. " Vidiš. Še zmeraj sem enaka kot prej." nasmehnila se je. " Spomnim se tudi kako je Anna obupano stokala ko si z nama pil tequillo. Mislila je da se bomo zastrupili. Revica!" zarežala se je. " Imava pa nesrečo v življenju ej! Na grbi imava zafursirane starce, ki pričakujejo da bova njihova jagenjčka. In kup puhloglavih plemiških otročajev. Spomnim se kako smo neko popoldne morali igrati kriket z Dickom Walburyjem. Živi dolgčas. Model je zmešan. Verjetno si še zdaj dopoveduje da je njegova življenska želja izumiti ptico na sončne celice." sarkastično se je posmehnila in se zarotniško pomaknila bližje. " Ni ti treba skrbeti zame."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 17:33

Arron se je nasmehnil, potem pa igrivo odmaknil njeno roko, preden mu je ponudila šeri. Tudi pijačo je sprejel, čeprav je naredil le en požirek. "Lahko nehava govoriti o moji mamici?" je rekel sarkastično in se ob tem poigraval s kozarcem. "Povej mi raje kako sta kaj tvoja starša. Ju sploh kaj vidiš?" Opazil je, da se je premaknila nekoliko bližje in lahkotno je položil roko okoli njenih ramen. "Saj me ne skrbi zate, mala. Dobro vem, da se znajdeš sama," je rekel in zavil z očmi. "Ampak Avery... res bi si lahko izbrala koga boljšega. Saj so se vsi po trepalnicah metali za tabo. Recimo Brian Laurie. On je vsaj znal dobro ciljati z loklom. Ali pa Matt Wilde - spomnim se, da ti je enkrat prinesel kristalne rože."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 17:52

" Ja ja spomnim se ja. Škoda da so se takoj potem razbile, ker so mi ponesreči padle iz rok." zahehetala se je, saj jih je namerno vrgla na tla. " Ah, moja starca sta kar v redu. Običajno. Glede Briana pa...veš kakšen samovšečnež je. Dobro, samovšečneži so kul, ampak tale niti približno ni bil seksi s tem. Matt je...saj veš da se cel čas samo reži, kot da bi ga zaprli v štalo. Kot ovca no...in brez humorja je." mirno je srknila še en požirek in zaprla oči, ko ji je sladka tekočina spolzela po grlu. " Pa poglejva raje enkrat Lacia Marfoyja, bogataškega lahkoživca, ki mu je očka vse prinesel k ritki. Imel je take grozne lase, natupirane z želejem da je joj. Ali pa Redforda Looka. Navadna piflarska gnida. Sam Erenfroy, plašna veverička. Da bi jaz hodila z njim? Ali pa Gavina Lyncastla, mazohističnega izpirjenca, ki je postal s tem že prav grozen. Ki je sam sebe bičal na stranišču? Groza. Ali pa mazoljastega Adama Poirota, ki mi je prinesel gnojilo za rože, rekoč da sem kot rožica. Je pričakoval da si bom z njim namazala rit da bom bolje rasla?" se je posmehnila. Ali pa Peter Simpson, pohotnež ki me je hotel naskočiti kar sredi sobe in ki mi je podaril rdeče erotično perilo?" zahehetala se je, in morala se je nasloniti na Arrona da ni padla. " Oprosti!" je izdavila med smehom, nato pa se je hitro zresnila in odločno pribila. " In te naj bi bili po Claricini presoji idealni možje zame. Kaj misliš Ar?" ga je vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 18:05

Arron jo je poslušal in z vsakim fantom, ki ga je omenila, je postajal nekoliko bolj razdražen. "Mislim, da sem Simpsonu dolžen nekaj zelo neprijetnih udarcev v trebuh. Nisi mi povedala, da se je tako obnašal do tebe!" Roko je odmaknil od nje in spil še požirek šerija, čeprav se mu je zdel presladek. Kozarec je potem nekoliko trdo odložil na rob kamnite klopi in se obrnil nazaj k Belli. "Ne bom rekel, da je Clarice kaj bolj pametna kot moja mama. Ampak koga pa bi si ti izbrala, če bi si morala izbirati sama? Saj je z vsakim nekaj narobe!" je rekel in zamahnil z roko.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 18:24

" No, če bi morala izbirati, bi ostali recimo: Luke Asprit, Angel Mendoza, Brandon Ceast, Michael Robietts, Eric Willson, Hugo Roser...to je pa vse. Verjetno bi vzela Erica, če že. Je skuliran tip, pa tudi slabega videza ni. Pozna se mu, da je branilec." je odvrnila Bella. " Ampak trenutno nimam nobene želje po poroki, niti nisem zaljubljena." popila je še malo šerija in se veselo zasmejala. " Ar, se spomniš kako me je Kirk Devon potisnil z zadnjico v torto, da so potem vsi buljili v odtis? Potem si ga ti obmetal z malinovim kolačem, ker pa je alergičen na maline, je njegov obraz kmalu postal rdeč balon! Ali pa ko je Sadie Camp, ena od oboževalk poskušala prepojiti tvojo srajco z ljubezenskim napojem? Revico sem potem potunkala v WC, ker sem dala tortico Hermanu Wesleydonu, tistemu zoprnežu. Okoli nje je potem brenčal ves večer. Nesrečnica!" je pihnila. " Gledi Simpsona...podtaknila sem mu odvajalo, da je potem pozabil name. In nekaj krepkih brc v piščal." nasmehnila se je in Arrona razposajeno boksnila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 18:43

"Eric Willson je vendar gej," je prhinl Arron. "Pred tisto tekmo junija je v preoblačilnici osvajal Neila Wazliba." Prisluhnil je še nekaterim spominom in se ob njih nekoliko zamislil. "Veš, kaže, da sem se vseeno nekoliko spremenil. Ni mi več do obmetavanja s hrano ali do straniščnih šal. Mogoče pa odraščam," je rekel in jo šaljivo boksnil, čeprav precej bolj nežno, kot ona njega - žensk pač ni pretepal. "Se še vedno toliko družiš s temi ljudmi? Zdaj se že kar nekaj let nismo videli... pa priznam, da jih pravzaprav niti ne pogrešam. Skoraj vsi po vrsti so bili prepolni samih sebe."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 19:02

" Ne, ne družim se več z njimi. Neodgovorni in otročji so, vse jim pomenijo samo spolne igrice, alkohol, zabave, nakupovanje in podobno. Čudim se da nobeden nima otroka. Po toliko packarijah je prav čudno. Je pa res da jih nikakor ne izuči." zavzdihnila je. " Niti me ne zanima kje so, niti ne kaj delajo. Nočem zapraviti življenja z njimi." nasmehnila se je Arronu. " Ampak vidim da si z mano še vedno stari Ar. Le na videz si se zelo spremenil. Bolj odrasel zgledaš. Jaz mala Bella Seymour pa sem zdaj samo tvoja učenka. Na vrvici me imaš. " zahahljala se je. " Po končani šoli se grem tudi jaz šolat za zvarkarja! Naj me vrag čavkne, če ne grem." napoji so bili njena strast. " Imate kakšno delo zame profesor?" ga je vprašala nedolžno in se mu nasmehnila. " Zagotovo bodo moj najljubši predmet. Vsaj profesor ne bo tečen." se je zahihitala.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   19/4/2010, 20:43

Arron ji je vrnil nasmeh in roko ponovno ovil okoli njenih ramen in jo prijateljsko stisnil k sebi. "Tudi ti si videti zdaj precej bolj odrasla, veš. Nazadnje, ko sem te videl, še nisi imela... uh, tako... takšnih potez," je izjecljal. Vedno je bil med bolj sramežljivimi v njihovi skupini in imel je tudi precej manj izkušenj. Poleg tega ga je mama zatrla v kali takoj, ko so se pri njemu pokazali prvi znaki pubertetniške radovednosti. Tako je sicer pogledal nekaj slik v eni od izdaj Zajčice v klobuku ampak se je ob tem počutil na moč grešnega. Tudi zdaj ni upal povedati Belli, kaj točno je mislil z njenimi potezami, a dovolj dobro ga je poznala, da je vedela, kako je z njim. Zato je tudi tako nasilno potegnila z njega Michaele Paltrow. Veselo se ji je nasmehnil, ko sta zamenjala temo. "Na nobeni vrvici te nimam, mala. Samo zaradi tega, ker te bom učil, te še ne mislim izkoriščati. Pa tudi popuščal ti ne bom," je dodal hitro in ji pokazal jezik.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 05:10

" Glej da ne, drugače si boš Laur nakopal na grbo. " zasmejala se je. " Saj veš kakšna je. Ves čas skrbi za pet minut mlajšo dvojčico in zahteva da jo kažem kot starejšo. Ah te njene muhe..."zavzdihnila je. Z gibom palice je radirnila svoj kozarec, ki ga je prej temeljito izpila. " Veš Ar, mislim da jo zadnje čase nekaj grize, ker (baje) ni tako lepa kot jaz. Upam da si bo tu našla kaj podpornikov. Tim Turner že ves čas gleda za njo. Bill Thach jo celo po malem zalezuje. Calvin Reet se obsedeno hihita ko pride mimo. David Fare ji ves čas pošilja svoja neposrečena darilca, Jabeh Akasa tisti afričan, pa ji ves čas kaže svoje bojevniške sulice. Verjetno je pri njih to način osvajanja. Barnaby Smith je ukradel njeno obleko, ki smo jo potem našli pod njegovo blazino." nasmehnila se je in zavila z očmi. " Ampak mene so vedno vsi smatrali za lepšo. In pametnejšo tudi. Ampak Ar, Blechberry Culkin je slabič pri napojih! Zadnjič nam je zasmradil celo dnevno sobo. Pa ravno on je za Laur najbolj zagret. Upam da ne bo izbrala njega, drugače bo umrla še pred poroko." začela si je gristi spodnjo ustnico.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 05:39

Arron je presenečeno pogledal Bello. "Meni se nikoli ni zdela katera od vaju lepša od druge," je rekel prepričano. Že res, da dvojčic nekaj časa na videl, ampak če se Laur ni ravno hudo zapustila, je bil prepričan, da je bila še vedno med najlepšimi dekleti ki so trenutno hodila po Bradavičarskih hodnikih. "Res pa si bila ti vedno nekoliko bolj živahna in zato so malo bolj gledali za tabo kot za Laur." Ni točno vedel, ali bi moral biti zaskrbljen ob njenem omenjanju Blechberryja Culkina ali bi se moral smejati. Tako je le en kotiček ustnic potegnil navzgor in prijateljico tolažeče potrepljal po rami.

"Culkina sem že učil. Res mu manjka nekaj kolesc, ampak s pravo motivacijo bi se dalo njegovo ravnanje z napoji hitro izboljšati. In kaj je boljša motivacija kot lepo dekle?" Ob tem se je spomnil na Elise, potem pa so misli hitro zatavale k Artroisu in nekoliko tesneje je stisnil Bello k sebi. "Mislim, da bosta na Bradavičarki obe dobili hordo oboževalcev. Ampak bodita previdni, koga si izbereta. Saj veš, kakšni smo moški - samo do ene stvari nam je," je rekel šaljivo, da bi prijateljico spravil v malo boljšo voljo.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 06:01

Bella je bila na začetku presenečena, ker je bil Arronov stisk močan. Obupan. " Kaj je narobe Ar?" je vprašala. Njegov obraz ga je izdajal. Objela ga je nazaj. " Povej mi Ar, prosim. Vedela bom če mi boš lagal. Rada ti pomagam." obupano je zavzdihnila. " Nekaj mi prikrivaš ne?" oči so se ji zožile. " Vse mi povej." je zahtevala. " Obljubim da te ne bom izdala." premerila ga je in mu zaščitniško položila roko okoli vratu. Našpičila je ušesa.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 06:09

Še nekoliko bolj presenečen kot prej se je obrnil k Belli. V zadnjih nekaj letih se je navadil na to, da mu nihče ni znal brati z obraza. Zdaj pa... "Ničesar ti ne prekrivam. Samo spomnil sem se nekega Spolzgadovca. Artrois ga kličejo in vampir je. Lahko bi bil nevaren," je razložil, nekoliko zaskrbljeno. "In skoraj gotovo ga boš zanimala. Lepe ženske ste njegova šibkost." Nasmehnil se ji je. Saj je vedel, da je znala poskrbeti zase, a zaradi tega ga ni skrbelo nič manj. Vampir je bil vseeno toliko močnejši in imel je vampirski šarm, ki se mu je bilo skoraj nemogoče upreti.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 06:39

Bella je presenečeno zavzdihnila. " A to te tako muči? Ne skrbi, znam paziti nase. Prej bi rekla da sem jaz bolj nevarna zanj, kot je on zame. Poleg tega pa se ga ne bojim. Saj ga sploh še spoznala nisem. In kdo pa pravi da mi bo všeč? Če mi bo všeč, me ne boš mogel ustaviti Ar, saj veš. " nasmehnila se je. " In če te že tako skrbi...vedno imam tole s sabo." iz žepa je vzela majhno stekleničko s črno tekočino. " Vampirski strup...stvor v trenutku oslabi. Zvarila sem ga sama, doma. In dobro mi je uspel. Samo ena kapljica, pa se lahko tisti Artrois v trenutku stegne. Imam še nekaj razerve zato..." ga je poskušala pomiriti.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 06:47

Arron je izpulil stekleničko iz njene roke. Potem jo je podržal v zraku pred njo. "Čudovito, Bella. Zdaj pa računaj s tem, da ima on še nekoliko hitrejše reflekse kot jaz," je rekel nekoliko karajoče. Je res mislila, da bi vampir sedel pri miru in čakal, da bo privlekla na dan strup in ga polila z njim? Stekleničko je obrnil proti bližnjemu oknu in jo nekoliko stresel.

"Pa ti je res lepo uspel," je rekel pohvalno in opazoval, kako se je temna tekočina kakor da bi bila živa odlepila od stekla, ter poskočila. "Seveda te ne bom mogel ustaviti, če ti bo Artrois resnično všeč. Ampak tudi sama dobro veš, da je težko vedeti, kaj je res in kaj je le vampirski šarm." Stekleničko ji je spet vrnil in jo svareče pogledal. "Vseeno ne skušaj tegale prehitro uporabiti. Artrois je kljub vsemu učenec na Bradavičarki in če ga kdo ubije, bo ta nekdo trpel precej hude posledice."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 07:06

" Ni me strah. Saj veš da sem iznajdljiva. Bi že kako. Potem bi me pa stari rešil iz kehe, saj veš da je glavni podminister." nasmehnila se je. " Poleg tega pa mu vampirji že dlje časa gredo v nos, zato bi mu praktično naredila uslugo." presedla se je v nekoliko udobnejši položaj. " Zakaj pa ne maraš tistega Artroisa?" ga je radovedno vprašala. " A ti je kaj naredil?" z očmi je pomenljivo zavrtala vanj.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 09:28

Arron je skomignil z rameni. Seveda ni pozabil, da je bil Bellin oče zelo vpliven človek. "Zakaj ga ne maram? Saj pravzaprav sploh ne gre za to, da ga ne bi maral," je začel, čeprav ni točno vedel, kako bi nadaljeval. Sklenil je roke na prsih in se naslonil nazaj, da je lažje videl svojo prijateljico. "Eden of tistih kul otrok je, saj veš. Tistih, ki imajo vse in jim za nič ni treba delati. Poleg tega žonglira z dekleti kakor se mu zazdi. Takih tipov nikoli nisem preveč dobro prenašal."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Annabella Marcia Seymour

avatar

prispevki : 125
pridružen dne : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   20/4/2010, 09:41

" Vem Ar. Ampak z mano ne bo žongliral, ne bom mu dovolila." je odločno pribila Bella. " Mogoče lahko žonglira z damicami pod 0 IQ, ampak pri meni mu ne bo uspelo. Sem preveč pametna za to. Poleg tega pa kakšna zabavica ne škodi. Glede resne zveze pa ne vem..." nasmehnila se je. " Slabo že ne more biti, okrepi te tisto kar te ne ubije. Mimogrede, dosti imam sedenja na klopi. Hrbet me že boli od tega." zastokala je, in njej sami se je zdelo da ima polomljene vse kosti. Izvlekla je palico in pričarala dva udobna naslanjača. Z glasnim vzdihom se je počila na enega, drugega pa je pustila zanj. " Tako. Zdaj je bolje."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Veliko stopnišče   

Nazaj na vrh Go down
 
Veliko stopnišče
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 3Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: [ arhiv ] :: arhiv :: Arhiv-
Pojdi na: