KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
forum v prenovi ; odprtje aprila 2012
- - -

Share | 
 

 Dvorana za Spomladanski ples

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AvtorSporočilo
Evan Swarovski

avatar

prispevki : 77
pridružen dne : 27/03/2010
starost : 25
kraj : In the loo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   31/3/2010, 17:53

Evan je ga je spodbujajoče pogledal in rekel: "Daj no ... zagotovo nisi takoo slab. Daj si priložnost," se je nasmehnil, nato pa pomignil proti plesišču: "No poglej, par novih je prišlo na sceno. Vi ste še vedno mladi, kaj naj jaz počnem tukaj s svojimi tisoč amm mislim tridesetimi leti." No, no Evan to bo treba pa še malo zvaditi, sicer bo jutri cela šola vedela, da se po njenih hodnikih sprehaja pravi pravcati vilinec, Pha. Nedolžno se je nasmehnil in še enkrat pomignil proti plesišču.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   31/3/2010, 18:15

Arron se je zasmejal. "Kolega, nič hudega ni. Bojim se, da te bodo učenci precej bolj nadlegovali zaradi tvoje resnične starosti, kot bi vas kateri od profesorjev. Če želiš moj nasvet - bolj kot se boš skrival, bolj odločeni bodo, da te razkrijejo. Ko bodo ugotovili, kako je s tabo, pa boš imel mir. Toda to je le nasvet," je še dodal, saj profesorja res ni mislil v kaj siliti. Poleg tega je tudi sam potreboval kar nekaj časa, da je ugotovil, da je na njegovem sogovorniku nekaj nenavadnega.

Potem je vstal, toda namesto, da bi stopil na plesišče in povabil kakšno dekle na ples, se je obrnil k Evanu. "Ah, tale gneča mi nič kaj ne prija. Raje bom stopil malo ven na zrak. Lepo je bilo malo poklepetati s tabo, Evan. Morda kmalu spet lahko izmenjava nekaj profesorskih," se je prijazno poslovil, potem pa se je odpravil proti izhodu iz dvorane.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Evan Swarovski

avatar

prispevki : 77
pridružen dne : 27/03/2010
starost : 25
kraj : In the loo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   31/3/2010, 19:59

Evan je začudeno zrl za njim nato pa stresel z glavo. No ja, pa me je. Počasi mu je šel cel ples že na živce, vendar se je vseeno odpravil nazaj do šanka in si naročil še en malibu-juice. Hmm, tale zadeva je tako super, je pomislil in eksnil kozarec. Še dobro da nima veliko alkohola. Počasi se je sprehodil do svojega prejšnjega mesta in videl da je tista mala izginila na teraso. Kar naj bo tam, samo da imam jaz mir.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 11:40

Odplesal je kaki dve pesmi s Sarah, a ker je imela ta glavo drugje je menil, da ne bo nic narobe, ce se pocasi odstrani. To je tudi storil, in sicer v smeri sanka. Poskrbel, da je izgledal polnoleten, nato pa si je se poravnal metuljcka in narocil Ognjeni viski. S kozarckom v roki se je odpravil k steni, kjer so v senci stali tisti, ki so si zeleli malce miru in malo manj gnece. Na svoje presenecenje je sele tedaj opazil dobro skrit obok, ki je vodil na teraso. Ravno je nameraval pokukati okoli kamnitega roba, da bi ujel kaka dva golobcka v soju mesecine, a se je tedaj skozi kamniti lok prikazala privlacna spolzgadovka. "Elise."jo je preseneceno pozdravil. Ocitna se je ona ze odsla ohladit ven na balkon. Stopil ji je naproti "Kaksen se ti zdi ples?"jo je zvedavo pobaral.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 11:55

Elise je s pogledom prečesala veliko dvorano in pri eni izmed miz zagledala Laylo. Planila je k svetlolaski in skoraj prekucnila stol na katerega se je prikovala. Pograbila je enega izmed prostih viski punč kozarcev - še dobro, da jih je Art prinesel več kot je bilo potrebno - in ga na dušek izpraznila. V njeni roki se je že znašel drugi in naredila je še en velik požirek preden se je s široko razprtimi očmi zazrla v sošolko.
"Nikoli ne uganeš čemu sem bila ravnokar priča!" je vzkliknila. Imela je zoprn občutek, da se je s terase pobrala ravno še pravi čas, da ji je sploh ostal spomin na nenavaden pogovor.
"Kar dobro pijani profesor Swarovski je poskušal sleči profesorja Elvendorka," je izblebedala tako na hitro, da ni bila sigurna, če jo je Layla sploh razumela. Elise še nikoli ni naletela na opitega profesorja, zato je bilo že to precejšen šok zanjo. Da ne omenimo dodatne škode, ki jo je pogovor povzročil njenim mladim ušesom.
"Na vsak način ga je poskušal prepričati, da mu dovoli spremeniti njegovo garderobo. Ne vem ali težje verjamem, da se je profesor tako napil ali da je poskušal na tako bedast način," je grendko zmajala z glavo in spraznila še drugi kozarec. Kar stresla se je ob spominu na osladne in kvazi neočitne besede.
Ko pa je zaslišala svoje ime, je poskočila, saj je mislila, da je kakšen izmed profesorjev prišel s terase z namenom, da ji izbriše spomin. Vidno ji je odleglo, ko se je v njenem vidnem polju znašel Artrois. "Oh Artrois sploh ne sprašuj!" je dramatično vzkliknila. Pograbila je njegovo roko in ga tako silovito potegnila na stol poleg nje, da je skoraj oba zvrnila po tleh. "Je tukaj povsem običajno, da se profesor na zabavi napije in potem skušala odčarati oblačila svojega kolega? Prosim reci, da nisem edina, ki se ji to zdi močno narobe." Še vedno se je oklepala njegove roke, kot bi bila zadnja rešilna bilka. V bistvu je istospolni partnerji niso motili. Presunilo jo je dejstvo, da se je profesor tako obnašal v bližini učencev. Kaj če bi bil njunemu pogovoru priča kakšen mladiček iz prvega letnika? Mali bi bil zaznamovan za vse življenje.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 12:23

Elise ga je zgrabila in potegnila na stol tako silovito, da je uspesno polil ostanek svojega viskija po tleh. Nejevoljno jo je pogledal, a ko je povedala, kaj se je zgodilo, je nejevoljnost izginila z njegovega obraza. Nejeverno je privzdignil obrvi "Ucitelj je poskusal spraviti obleke z drugega ucitelja?"zasmejal se je in zmajal z glavo. Naslonil se je na stol in pocasi nagnil glavo "Hja, dejstvo je, da prej nismo imeli prav veliko uciteljev, tako da ne bi vedel, kaksne so navade na Bradavicarki, ampak da to pocnejo v javnosti..."privzidgnil je kozarec, da bi naredil pozirek, ko ga je Elisin cudno popaceni obraz na dnu opomnil, da viskija ni vec. Z vzdihom je odlozil silce na mizo in dlani sklenil na kolenih. "Mislim, vem da sta bila dva ucitelja na Durmstrangu skupaj, ampak tega nista tako, hm, obesala na veliki zvon. Mislim, saj ne da je kaj narobe s tem, ampak kaj ce ju ne bi slisala ti, temvec kdo drugi?"se enkrat je zmajal z glavo, nato pa dodal "Verjetno je bil tisti Swarovski le pijan..."kolikor je uspel opaziti, je bil doticni ucitelj vilinec, in kolikor je vedel, so vilinci hitro podlegli vplivom alkohola. "No, upajmo, da se ne bo ponovilo, kajne? Se posebej ne vprico kaksnega prvosolcka..."vstal je in pogledal Elise. "Bi zaplesala z menoj?"je vljudno vprasal in ji ponudil roko.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 12:36

Artov mirni odziv je Elise nekoliko umiril. Glede na to, da ni bilo tam nobenih učencev nižjih letnikov, pijani špicuhelj ni povzročil veliko škode. Vsekakor pa bo morala Arrona ob prvi priložnosti povprašati kako se je situacija iztekla. Srčno je upala, da je uspel obdržati svoja oblačila. "Saj ravno to je tisto - tako je bil pijan, da niti pomislil ni kaj počne," je zmajala z glavo. Hotela je srkniti požirek pijače, a se je kaj hitro premislila. Ravnokar je bila priča do česa privede prekomerno pitje in niti slučajno ni hotela storiti česa podobnega. Ok v resnici ni hotela, da bi ji alkohol izbrisal spomin na nadaljevanje zabave.
"Srčno upam, da se to ne bo ponovilo. Ne v pričo prvošolčka, ne v pričo mene," se je strinjala. Počasi se je nekoliko sprostila in skušala odmisliti nerodne besede, ki jih je ujela na terasi. Ples je bil vsekakor dobrodošel način, da zaposli svoje misli, zato je prijazno pokimala in Artu podala roko. Pustila je, da jo je odvedel na plesišče, saj je bila še vedno rahlo raztresena. K sreči sta našla mesto kjer sta imela dovolj prostora, da jima ni bilo treba plesati v največji gneči. Elise se je privila k Artroisu in glavo naslonila na njegovo ramo. "Kako pa si ti kaj danes?" je čez čas polglasno vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 12:51

Vitko spolzgadovko je odvedel na del plesisca, ki ni bil tako zelo nagneten s pari in jo sprva prijel celo v korektno, predpisano drzo. Zdaj ko je stala dovolj blizu, si je lahko podrobneje odgledal njena oblacila. Nosila je dokaj kratko crno obleko, ki pa je bila zadaj prav izzivalno odprta. Namuznil se je in roko polozil na njen goli hrbet. Naredil je nekaj obratov, nato pa odgovoril "Precej v redu pravzaprav. Psihicno se pripravljam na to, da bom jutri kot cunja."nasmehnil se je. Ceprav ni mogel imeti macka od alkohola, se je vseeno lahko utrudil. Tudi vampriji so mogli spati, na zalost. "Pa ti?"ji je vrnil vprasanje in jo zopet zavrtel. Ko se je glasba zamenjala, je svoje roke kot mimogrede prestavil nizje po njeni sloki postavi in tiho zamrmral na njeno uho "Nameravas priti na zabavo v KZTD?"noben ucitelj ni bil dovolj naiven, da bi verjel, da bodo po taki zabavu ucenci kar ubogljivo odsli v svoje postelje. Ceprav niso imeli nobenih dokazov, je bilo znano dejstvo, da so studenti se dolgo v jutro zuriralo v za to zajbolj primerni sobi, ki je lahko priskrbela vse, kar si je pijano in podivjano najstnisko srce pozelelo - KZTD. Najbolje je bilo, da ni bilo treba pospravljati za zabavo, edino kar je bilo treba je bilo, da so vsi prisotni zapustili dvorano in soba je izpuhtela kot da nikoli ne bi bilo.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 14:00

"Zaradi česa pa boš kot cunja? Kakšnih pretiranih nočnih aktivnosti mogoče," se je nasmehnila Elise, saj se je še dobro spomnila, da ji je Art povedal, da se vampirjev alkohol ne prime. Malo mu je zavidala, ampak k sreči je imela v svoji skrinji še dovolj napojev proti mačku, tako da bo jutri kot rožica.
"Če odštejem nesrečni dogodek na terasi, sem naravnost odlično. Poleg tega sem lahko spremenila tiste nagravžne roza okraske. Na žalost pa ni bilo časa, da bi vrata dovrane uročila, da bi se zaprla pred vsakim, ki ima na sebi kar koli roza barve." Oči so se ji hudomušno zaiskrile, saj je dobro vedela, da bi bila v tem primeru dvorana veliko bolj prazna. Očitno je bila letos roza nova črna, s čemer pa se sama nikakor ni strinjala.
Njeni vitki prsti so odsotno drseli po njegovem dolgem vratu in se vsake toliko časa zapletli med kakšen pramen las. Ni nila dovolj pozorna, da bi se zavedala teh majhnih nežnosti. "KŽTD je zaenkrat še pod vprašajem. Predzabava, zdaj tale skoraj zabava, potem pa še ena zabava... Ne vem, če bodo moje noge prenesle toliko druženja z visokimi petami," se je nasmehnila. Zabava je bila vsekakor mamljiva, ampak če bo utrujena, ne bo silila nanjo. Nobenega smisla ni imelo, da se po nekaj minut zruši na najbližji kavč in odsotno drema. "Kdo pa se je bo sploh udeležil? Upam, da ni odprta za vse po spisku." To bi bil vsekakor dober razlog, da se je ne bi udeležila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 14:19

"Ja, ce bodo okoliscine dopuscale, bo to vsekakor eden izmed razlogov. Drugi pa verjetno ta, da bo morda spal kako uro najvec."namuznil se je. Sicer so bile preko leta tudi zabave v KZTDju, a najboljse so bile take, ki so se nadaljevale iz uradnih zabav, saj je bilo takrat ze pol student pijanih in se je dalo v tistem casu postoriti vec kot drugace. V Elisinih oceh se je zasvetlikala podla iskrica, ko je izrazila zeljo po tem, da bi urocila vrata. Smeje se je zmajal z glavo. "Brez skrbi, za roza barvo ti v KZTDju ne bo treba skrbeti."namuznil se je in jo zavrtel. "Ja, verjamem, gotovo si ze malo zdelana, ampak po kolicinah alkohola, ki na takih zabavah po taki ali drugacni poti uspejo priti v telo, gotovo ne bos dolgo ostala v visokih petah. Spomnim se, da je lani neka punca celo plesala zgoraj brez. Ob drogu."ob spominu na eno izmed divjih zabav se je zahahljal. "Druzba je seveda zelo izbrana."je odlocno dejal. To je bil predpogoj, da se je dobra zabava sploh lahko pricela. "Najvec je vedno nas, torej spolzgadovcev, potem so drznvraanovci...potem velika luknja med njimi in gryfondomovci, ki jih je precej malo, pihpuffovce pa se da vedno presteti na prste ene roke." Logicno. Kdo hoce pihpuffovce? "Sortiranje pa poteka v glavnem glede na sloves...in pa glede na poznanstva..."skomignil je z rameni. Z veseljem bi sam organiziral to zabavo, a je ta privilegij vedno pripadel neki vzviseni spolzgadovki iz sedmega letnika. Saj letos gre s sole...naslednje leto se lahko ti zagrebes, mu je prisepnil glasek. V tistem je njegovo razmisljanje prekinil konec pesmi. In potem zacetek nove. Tango? Slastno, je zadovoljno pomislil in Elise hudomusno pogledal.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 16:43

"Glede na to, da jutri ni pouka boš imel še cel dan za spanje. Sicer pa lahko spiš, ko boš star," mu je pomežiknila Elise. Kar je rekla je bilo sicer res, ampak sama se je spancu zelo nerada odpovedala. Pravzaprav se je vsako jutro na vse kriplje trudila ostati v postelji pa se je vedno našel kdo, ki jo je prepričal, da mora k pouku. Ni čudno, da je komaj še ujela zajtrk in pogosto skoraj ostala brez kave.
"Prav imaš. Verjetno bom čevlje nekje pustila že po prvih desetih minutah," se je nasmehnila. "Ampak obleko bom pa obdržala, hvala lepa," je nasmejano dodala. Razen, če bi šlo za kakšen izziv, teh se navihana Spolzgadovka ni nikoli ustrašila, ne glede na to kako absurdni so bili. "Kaj pa moški striptiz? Če je bila lani punca tista, ki je poskrbela za to, ste letos na vrsti fantje," je namuznjeno dejala in ga rahlo pocukala za uho.
Prisluhnila je seznamu gostov in zadovoljno prikimala. Slišati je bilo kar v redu. Hotela ga je vprašati kdaj približno naj bi se zabava v KŽTD začela, a so jo prekinili prvi takti znane melodije. Plesišče se je napol spraznilo, saj so redki obvladali ta prefinjeni ples. Elise in Artrois pa sta bila dva izmed te peščice, zato mu je vrnila iskreč pogled. Čeprav se je v Franciji za vsako ceno izogibala zabav visokih krogov, je tango vseeno plesala že nekaj let. "Me boš lahko dohajal?" ga je podražila in se lahkotno zavrtela v začetni položaj.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 17:05

Vrnil ji je zlobni pogled. »Moški striptiz? Človek bi mislil, da bi punca s tvojimi izkušnjami pričakovala kaj več...«jo je podražil in narejeno razočarano zmajal z glavo. Privzdignil je obrvi ob naslednji zbadljivki, ki je priletela izmed mehkih ustnic. »Ne izzivaj.«je zarenčal na njeno uho in se vzravnal v hrbtu. Očitno je Elise potrebovala poduk, da vampirji obvladajo tango. Kratko ji je pomežiknil, nato pa odločno naredil prvi korak. Ritem je bil že tako hiter, a Artu tudi zelo dobro poznan. Por una cabeza, je zadovoljno pomislil in se zazrl v Elisine oči. Ker je bil tango zapleten ples, ga večina učencev ni obvladala in tako se je število ljudi na plesišču opazno zdesetkalo. Kar je pomenilo, da bosta precej na očeh, a trenutno se za to ni preveč menil, saj je bil to dvoboj med njim in privlačno spolzgadovko. Sledil je hitri melodiji in spretno dekle vodil s seboj. V naslednjem obratu je njegova roka zdrsnila na njeno stegno in že v naslednjem trenutku je bilo njeno koleno ob njegovem boku. Namuznil se je, jo nagnil proti tlom, nato pa se je zopet vrnil v normalno držo in nadaljeval s plesom. Na kratko je ošinil dvorano, da bi opazil kakega ogorčenega učitelja, a ni bilo ničesar takega. Še naprej sta se divje vrtela in vsake toliko je naredil kak poseben dodatek. Namuznjeno jo je pogledal in jo tiho zbodel »Naj upočasnim?«
Nazaj na vrh Go down
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 17:18

Arron je mladega Damiena privlekel v Veliko dvorano ravno, ko se je začela glasba stopnjevati v divjem ritmu tanga. "Ne vem, kaj je bilo tistemu dekletu, ampak v prihodnje se je izogibaj ali pa ji povej svoje. Ne moreš pustiti, da nekdo takole pometa s tabo," je rekel, nekoliko jezen in ogorčen nad Anettinim obnašanjem.

Plesišče se je začelo počasi prazniti in le še nekaj najbolj pogumnih parov je ostalo na plesišču, najbolj od teh pa sta izstopala dva Spolzgadovca. Elise, je presunilo Arrona. Nemo je opazoval, kako je plesala z nekim neznanim učencem in dlani je stisnil v pesti.

Arron je jezno stiskal ustnice. Ne bo pustil, da bi ga prizadelo. Konec koncev z Elise nista imela nič. Čisto nič. Bila je sicer privlačna, se je prepričeval, to pa je bilo tudi vse. Parajoča bolečina, ki je prežemala njegovo notranjost je bila gotovo le posledica prenatrpanega prostora, čeprav se pred tistim dnem še nikoli ni počutil klavstrofobičnega.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 18:40

Art je bil izvrsten plesalec, ki je odločno narekoval njune korake. Pred nekaj leti je imela Elise probleme pri plesu, ker je najkasneje na polovici pesmi začela voditi ona. K sreči temu ni bilo več tako in kmalu sta Spolzgadovca dominirala na plesišču. Ko jo je nagnil nazaj, je usločila hrbet in stegnila roke nazaj, dokler ni s konicami prstov komaj opazno podrsala po tleh. Gibčno se je zravnala nazaj ter se v mislih mimogrede potrepljala po rami, ker se ni odločila za oprijeto krilo.
"Zakaj, si se utrudil?" mu je šepnila z enako namuznjenim nasmeškom. Desno nogo je ovila okrog njegovega pasu, da ju je odvedel pol kroga po plesišču, potem pa je imela ona priložnost za nekaj dodanih korakov. To je bila očitno spodbuda za orkester, saj so ubrali še bolj čuten ritem, ki pa ni zahteval nič manj gibčnosti in spretnosti. Njune roke so bile roke ljubimcev in njunim korakom nikakor ni primanjkovalo strasti. Oba pa sta globoko spoštovala ples, zato sta bila daleč od vulgarnosti, četudi je bil njun ples rahlo erotičen.


((za vse, ki si ne predstavljate ali ne poznate tanga (heretiki ste, mimogrede) - https://www.youtube.com/watch?v=ZgcqijaUxdg ))
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 19:05

"Ne, bolj sem mislil nate, saj ves, dekleta ste tako...krhka."naklonil ji je vampirski nasmeh in ji nato neopazno prepustil dodatne gibe med plesom. Njegov pogled je bil stalno zdruzen z njenim. V lesnikovo rjavih oceh so plesali odbleski srebrne in zelene, s katero je bila dvorana redekorirana. Njegovi prsti so nezno drseli po razgaljeni, gladki kozi na njenem hrbtu. Elise je plesala odlicno, kar je tango naredilo se toliko bolj cuten in globok. Vecinoma, ce so njegove soplesalke sploh znale tango, so ga plesale bolj ali manj tocno tako kot so se ga naucile. Car plesa pa je bil ravno v tem, da sta plesalca dodajala svoje gibe, ki so ples naredile so toliko bolj strasten in caroben. Se enkrat jo je nagnil proti tlom, nato pa v zadnjem divjem impulzu melodije svoje ustnice za nekaj trenutkov pritisnil ob njene.

Smeje se je z Elise ob sebi vrnil k mizici, kjer sta pustila Laylo, nato pa za nekaj trenutkov izginil k sanku. Na mizo je kmalu odlozil nekaj kozarcev alkoholiziranega punca in pa se nekaj koktajlov, ki jih je uspel izcuzati iz barmana. Sedel je poleg Elise in si zadovoljno pomel roke "No, ce smo ze na zabavi, se ga lahko vsaj nacedimo, kaj? Mislim, tako ali tako bosta imeli macka, ce spijeta se kak kozarec vec ne bo posebne razlike."nasmehnil se je in za zgled pograbil koktajl, ki mu je prvi prisel pod roke. Martini, je pomislil medtem, ko je naredil pozirek odlicne pijace. Ozrl se je k Layli "Nameravas priti na zabavo v KZTD?"jo je malce tisje vprasal.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 19:20

Elise ga je hotela opomniti, da ni ena izmed krhkih lutkic ali dam v stiski, ampak ni imela časa. Njene petke so še nekajkrat udarile ob tla - hvala Merlinu za kvalitetne čevlje - potem pa so izveneli zadnji takta in njune ustnice so se mehko pozdravile. Ni se vsak tango končal s poljubom, ampak za tako odplesanega bi bilo čudno, če se ne bi. Ko se je zravnala, je Elise kljub temu komaj opazno zardela, saj je bilo v njiju oprtih kar nekaj parov oči.
Ples so je zbudil iz dremavice, ki se je je lotevala še malo prej in dobre volje je sedla za mizo. Izbrala je koktejl živo oranžne barve in srknila požirek. "Mmm, osvežilno," se je nasmehnila. "Moram te razočarati, kajti jutri ne bova imeli mačka. Dokler obstajajo napoji proti mačku, se nama ni treba ničesar bati. Vsekakor se pa strinjam, da še kakšen kozarec, ne bo naredil posebne škode." Izkoristila je dejstvo, da je Art sedel na njeni desni in segla po palici. Hitro je pričarala noro zavito slamico, potem pa palico zataknila nazaj za podvezico.
"Pravzaprav ne vem zakaj skrivam svoja stega, glede na to, da si jih pred nekaj minutami pokazal celi dvorani," se je zasmejala. Med nekaterimi gibi ji je krilo zdrsnilo čisto do vrha stegen. Malo se je morala potruditi, da je koktelj prišel skozi vse tiste ovinke pričarane slamice, a naposled se je vendrale dotaknil njenega jezika.
"Saj boš prišla, ne?" se je tudi Elise pričakujoče nagnila malo naprej.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   1/4/2010, 19:33

Ko ga je profesor napojev privedel v dvorano, je bil Damien še vedno malo zmeden in prizadet zaradi tega, kar se mi je zgodilo na terasi, zato ni povsem dobro dojemal, kaj se dogaja okoli njega. Vseeno pa je bil hvaležen profesorju, da ga je rešil iz neprijetne situacije, saj bi se sicer najbrž samo še bolj osramotil.
"Vem," je zamrmral in bilo mu je tako nerodno, da je zardel in pogledal v tla. "Amapk bila je tako lepa, da sem čisto pozabil... če veste, kaj mislim..."
Damienov glas je odplaval, saj je opazil, da profesor nepremično strmi v par, ki je strastno plesal tango na sredini plesišča, na njegovem obrazu pa se je komaj opazno videlo, da je nekaj narobe.
"Profesor, ste v redu?" ga je vprašal zaskrbljeno, čeprav mu je nekaj pravilo, da se ne počuti nič bolje kot on, ali pa še precej slabše.
Nazaj na vrh Go down
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 10:51

Arronovo srce se je spremenilo v led. Bledi študent je Elise poljubil. Toda ni bilo to tisto, kar je Arrona resnočno pretreslo. Način, kako jo je poljubil, je izdajal, da je ne poljublja prvič. Arron se je obrnil proti Damienu, da mu ne bi bilo treba več gledati parčka, ki se je zdaj odpravil s plesišča po pijačo.

"Lepota je strup, ki pokoplje tudi bolj izkušene čarovnike," je rekel hladno in v njegovem glasu je bila sled otožnosti. Vedel je, da je Elise imela fanta. Toda ni si mislil, da bo z njim še ostala, po tem, kar se je zgodilo med njima. "Torej," je hitro zamenjal temo, "Napoji, višja stopnja. Si zainteresiran?"
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Rain Sapphire Immortally

avatar

prispevki : 31
pridružen dne : 16/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 13:41

Lyss se je v dvorani že pošteno dolgočasila. Tisti Artrois in spolzgadovka sta zdaj plesala že strastni tango vendar je nista zanimala. Hah, nobenega zanimivega fan... Mmmm! Opazile je, da je s terase prišel privlačni črnolasec, ki ga je opazila že prej, ko je odhajal na teraso. Ker že nimam spremljevalca bom pa malo poskusila. Nadela si je svoj posebni nasmešek, ki ga je tudi doma uporabljala za flirtanje z fanti iz okolice njenega doma. Vstala je ter se navidez zdolgočaseno začela sprehajati po dvorani do črnolasca. Hmm, izgleda mlad... Res je igledal kar mlad vendar je bila sigurno mlajša. Ups, to je vendar učitelj čarobnih napojev! Ah pa kaj, saj se mi zdi, da je lani končal Bradavičarko torej ne more imeti več kot 18 let... No, naprej! Vijugala je med pari, ki so odhajali s plesišča, ker je bilo glasbe konec. Opazila je tista spolzgadovca, ki sta se na koncu pesmi poljubila. Obrnila se je k črnolascu in opazila, da ima na obrazu prav leden izraz. Gledal je v smeri plesišča a je ni zanimalo zakaj je tak. Mimogrede se je sprehodila mimo njega ter stopila k šanku. Brez problemov je dobila živo rdeč koktajl čeprav ni vedela kak sploh je. Ko ga je pokusila je ugotovila, da je zelo dober. Mmmm, si moram zapomniti za drugič, da si bom vzela tega. Zdaj se je odločila, da je pravi trenutek ter stopila do učitelja in ga pogledala v temne, globoke oči. "Hej! Sem Lyssa Lyan Chantilly iz Drznvraana. Četrti letnik. Ti pa si, se mi zdi tisti učitelj napojev, Arron Elvendork kajne?" Zanimalo jo je kako se bo odzval.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 14:18

Arron se je zdrznil, ko je k njemu pristopila učenka. Predstavila se mu je in za razliko od ostalih, ga je ta že poznala. Tudi on se je je spomnil, saj je bila nekaj dni nazaj na eni njegovih ur, toda takrat je bil zavit v plašč in nekoliko razmršenih las poskušal trem gryfondomcem rešiti kar se je napoja rešiti dalo, drugih učencev pa si ni uspel niti dobro ogledati.

Tokrat ji je segel v roko in prikimal, njegove temne oči pa so bile prikovane na njene, modre. "Tako je," je pritrdil, "tudi tebe se spomnim, čeravno le bežno." V tistem so preko dvorane zazveneli prvi takti valčka in Arron, ki je sicer rahlo šepal, se je vzravnal. Valček je bil kot napisan zanj. Ni mogel zdržati ritmov divjega tanga ali ostro začrtanega takta foxtrota, valček pa je sledil ritmu njegovega srca. Preprost, eleganten a nekoliko skrivnosten. "Bi zaplesala?" je v trenutku navdiha vprašal Drznvraanko.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Guest
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 14:22

Emily je videla kako Lys poskuša srečo pri fantih. Tudi sama se je odločila za fante. Zraven profesorja oz. pripravnika, ki ga je Lys neuspešno osvajala je zagledala fanta, ki je bil luškan. Odšla je do šanka in natakrico prosila za koktalj. Natakarica ji je koktelj postregla čez nekaj minut. Em je pristopila do fanta in ga pozdravila:'Živjo sem Emily. Emily Lesaage Dragon. Večina me kliče Em. Sem iz Spolzgada' 'Ti si najbrž Damien Delacroix! Me veseli.' je vljudno rekla ter se nasmehnila z pogledom, ki je pomenil, da ji je kakšen fant všeč. Spet preveč govoriš, si je mislila. Nasmehnila se je in zardela. Uglajeno je popila par požirkov koktalja in se nasmehnila. Bila je zelo živčna. Obrnila se je in odšla do mize s sladicami. Ravno, ko je hotela vzeti košček jo je nekdo potrepljal po ramenih.
Nazaj na vrh Go down
Rain Sapphire Immortally

avatar

prispevki : 31
pridružen dne : 16/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 14:32

Lyssa je opazila, da se je Arron nekoliko zdrznil, ko je pristopila k njemu. V trenutku, ko se je spomnila na tisto uro se je zasmejala. Prav smešen je bil zavit v tistem plašču in razmršenih las. In pomagati je mogel gryfondomovcem! In še skoraj celo uro je porabil za to. Prav jezna je bila potem nanj, ker je zapravil uro.

Sprejela je njegovo roko ter se nasmehnila, ko je ugotovila, da jo gleda v oči. "Hja, jaz pa sem si te ogledala kar podrobno." Zaslišala je prve ritme valčka in ta ji je bil kar pri srcu. Sicer je imela raje hitre pesmi, ki jih vrtijo v disku, vendar je naklonjena tudi valčku. Potem pa jo je Arron presenetil z vprašanjem, če bi zaplesala. Prvih nekaj trenutkov je bila tako osupla, da ni mogla izgovoriti nič. Potem pa si je opomogla ter zajela sapo. "Ja, seveda." Je izdavila. Koktajl je odložila na najbližjo mizo ter se ni menila, če so za njo sedeli dijaki. Arrona je previdno prijela ter ga v ritmu elegantno ponesla na plesišče. Tam so se že začeli zbirati prvi pari. Sprva ji je bilo v škornjih s peto nekoliko težko, potem pa se je že vživela v ples. Medtem je imela svoje modre oči ves čas prikovane na njegove temne in globoke.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Evan Swarovski

avatar

prispevki : 77
pridružen dne : 27/03/2010
starost : 25
kraj : In the loo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 14:44

Evan je žalostno gledal za Arronom, ki je Damiena odvlekel v plesno Dvorano. Uf tale mala je pa res prepolna sama sebe ... Zavzdihnil je, jezno premeril Anette in se odpravil k izhodu iz terase v plesno dvorano. karkoli že moram se držati čim dlje od šanka. Stopil je v dvorano in se naslonil na bližnji zid in opazoval pare, kako so se gibali po plesišču v valovih valčka. No ja Pachebelov Canon mi je ljubši od tega.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Arron Elvendork

avatar

prispevki : 85
pridružen dne : 24/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 14:52

Arron že nekaj časa ni plesal, toda glasba, ki je igrala mu je dovoljevala, da se je lahko popolnoma zatopil v melodijo in ritem valčka je preplavil njegovo telo in um. Njegove roke so v predpisani drži držale dekle in vodil jo je iz koraka v korak. Ves ta čas ni odmaknila pogleda od njegovih oči, čeprav je Arron opazil, da je prvih nekaj korakov stopila omahujoče. Nekoliko močneje jo je prijel, vedoč, da bo ob tem postala bolj samozavestna, in kmalu se je vživela v ples. Premikala sta se prek plesišča kot da bi plavala med oblaki.

"Vidim, da imaš posluh za glasbo," je z žametnim glasom pripomnil Arron, ko je Lyssa po malo bolj kompleksnem obratu zopet pristala v njegovih rokah.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Layla

avatar

prispevki : 136
pridružen dne : 15/03/2010
starost : 23

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   2/4/2010, 14:57

Layla je tiho sedela za mizo in spremljala dogajanje okoli sebe. Takrat se je na stol zraven nje poknila raztresena Elise. "Ne boš verjela, čemu sem bila pravkar priča!" je rekla in Layla se je zainteresirano zazrla vanjo. Ob njeni pripovedi se je začela kar malo smejati sama pri sebi in ji rekla: "Verjetno pa ni za to kriv samo alkohol, in je učitelj že po naravi tako usmerjen," je rekla in se hinavsko nasmehnila. "Ne verjamem, da je kriva samo pijača. Gotovo že drugače čuti malo več do močkih, če ne celo samo do njih." Debelo se je zazrla v "globine" punča, ki ga je držala v rokah. Kaj sem pravkar rekla? Čudno je pogledala v tla, nato pa dvignila pogled. Elise in Artrois sta že plesala in Layla ju je mirno opazovala, ter srkala punč. Potem pa se je vnel ogenj... Začela sta plesati tango in to s tako strastjo, da je Layla samo buljila vanju. Ko sta odplesala in si na ustnice prilepila poljub, sta prišla s plesišča in se usedla nazaj za mizo. "Odlično plešeta," ju je Layla pogledala in se nasmehnila. "Ja, zdaj ko vem, bom menda prišla," ji ma je še odgovorila in se z roko stegnila proti novemu kozarcu, saj je prejšnjega spraznila

(se pardoniram, sam zadne dni nimam vole za nč. sej zdle tut ne, sam sm mogla neki napisat ane...)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://beware-vampire-zone.blogspot.com/
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za Spomladanski ples   

Nazaj na vrh Go down
 
Dvorana za Spomladanski ples
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 4Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: [ arhiv ] :: arhiv :: Arhiv-
Pojdi na: