KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
forum v prenovi ; odprtje aprila 2012
- - -

Share | 
 

 Dvorana za neuradni del zabave

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   12/4/2010, 20:22

"Ah, se pardoniram, narobe sem sklepala," se je nasmehnila Elise in mu skušala vzeti ukradeni kozarec, a je njena roka zgrabila zrak. Kujavo se je našobila, ampak ni imela časa oporekati, saj je morala paziti na svoje okončine. Majhna množica je bila nekam zelo razgreta. "Žal, nimam časa. Še preden se zabava konča moram razmnožiti tele fotografije in jih prilepiti na šolske stene. Poznaš kakšen dober urok lepljenja?" se je posmehnila, čeprav je točno vedela katerega uporabiti, da se fotografije ne bodo dale odstraniti. "Sploh pa mislim, da bi me tvoj klub oboževalk raztrgal, če bi jim zastriala pogled," je smeje dodala. Pričakovala je kakšen oster pogled v smislu 'za kakšne nas pa imaš', zato je bila krepko presenečena, ko so ji dekleta, ki so jo slišala zgolj pritrdilno pokimala. Njihove poglede si je vzela k srcu in nikakor se ni nameravala izpostavljati kakšnim nasilnim kletvam. Sploh pa ni hotela Artu dati priložnost za maščevanje, zato je moralo biti njeno obnašanje do konca večera popolnoma vzorno.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   12/4/2010, 20:33

Ugriznil se je v ustnico "No, naj pomislim...mislim, da je Annihillate dober."se je nasmehnil in pocasi in cutno izpraznil njen kozarec. "Res imas dober okus za pijaco."ji je pokimal ter ji vrnil kozarec "Verjamem, da je tole tvoje, kajne?" Ob njeni pripombi se je nedolzno ozrl naokoli "Moj klub obozevalk? Jaz vidim samo nekaj punc...ki ocitno zelijo, da jim odstopim prostor."se je nasmehnil. Se enkrat je preletel dekleta, ki so se v preteklih minutah nenavadno priblizala. Malce se je priklonil in se zarezal "Mislim, da mi ne boste vrnil moje srajce, kajne?"je bolj izjavil kot pa vprasal, nato pa si je popravil razkustrane lase in si podrobneje pogledal fotografijo, ki mu jo je prej v roke potisnila Elise. Nekaj si je zamrmral, nato pa pokimal "Dobro si me zadela."ozrl se je preko ramena k lakomnim dekletom "Mislim, da bi jim mogla vsem podariti kopijo, da si jo bodo obesile na steno. Tebi pa velikodusno dovolim, da obdrzis original."ji je dejal z nasmeskom. Vrnil ji je fotografijo, nato pa jo je prijel za roko in jo potegnil na plesisce. "Bos tudi mene poslala v ambulanto?"jo je vprasal, ko jo je potegnil blizje k sebi.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 12:25

"Vem ja, zato je pa ne delim z drugimi," je odvrnila Elise in se zaščitniško oklenila napol prazne steklenice češnjevega likerja. Odstopila je za nekaj korakov in dala Artroisu prostor, da se je odmaknil od droga. "Blefer. Dobro veš, da bi lahko v trenutku dobil novo majico," se je zarežala. Toliko ga je pa že poznala, da je vedela kdaj se je hotel postavljati. Ampak glede na vzdušje v dvorani in njegovo izklesano postavo, to ni bilo nič presenetljivega in gotovo ni bil edini, ki je užival v pogledih, ki so se lepili nanj.
"Iiii hvala, vedno jo bom imela pod blazino!" je narejeno evforično zacvilila, potem pa prasnila v smeh. Sliko je tapknila s konico palice, da je izginila v njeno sobo k ostalim. Ravno je še utegnila pospraviti alkohol, ko jo je potegnil na plesišče, da sta se zopet nič kaj spodobno zavrtela. "Veš kaj, sam si je kriv, da ni upošteval opozorila," je skomignila z rameni. Vedela je, da Art ni dovolj neumen, da ne bi upošteval takih opozoril, zato njegove okončine niso bile v večji nevarnosti. "Sta s Sarah vsaj kolikor toliko razčistila?"
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 13:56

"No no, ne bodi sebicna..."je zmajal z glavo in ji pozugal s prstom. "To ni res ni lepa cednost."proti koncu se mu je glas nevarno nagnil proti smehu, zato je hitro zaprl usta, da se ne bi pricel na glas smejati. Morda se mu je samo zdelo, ali pa mu je prvic v zivljenu alkohol malce stopil v glavo? Pa saj ni bilo tako slabo. "Oh, seveda vem..."je resn pokimal ob njeni pripombi, "ampak v tej vrocini se mi je res ne zdi vredno nositi."je namuznjeno dodal in jo nato pogledal. Malce je pogrizljal svojo ustnico in jo tiho opazoval. Prste je zapletel v njene lase in se mehko nasmehnil. "Ni bilo kaj dosti za razcistiti, sploh pa...dokler se ona ne scisti, se ne da kaj dosti pomenkovati."malce je skomignil z rameni in lahkotno sledil hitremu ritmu glasbe. Sarah je bila veliko prevec nalita, da bi dalo z njo kaj zares pogovoriti, zato niti ni vztrajal. Svoje roke je spustil malce nizje po njenem hrbtu in se vedno z zanimanjem opazoval igro svetlobe v njenih oceh.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 17:27

Elise se je narejeno zamislila, potem pa resno prikimala. "Prav imaš, res ni pošteno, da imam tako fotografijo samo zase. Obljubim, da jo bom še pred zajtrkom delila s celotno šolo. Mogoče bom imela še dovolj časa, da v Veliko dvorano pričaram nekaj posterjev v naravni velikosti," se je namuznila, potem pa se zavrtela, da je bila s hrbtom pritisnjena obenj. Njegove razgrete prsi so med počasnejšim zibanjem, ki ga je zahtevala nova skladba, prijetno grele njen goli hrbet.
"Verjetno imaš prav. Mislim, da sem v tem trenutku zadnja oseba, ki bi ti lahko svetovala glede tega, tudi če ne upoštevamo dejstva, da o vajini zvezi nimam niti najmanjšega pojma." Glavo je naslonila nazaj, da je počivala na njegovi rami in nekaj časa odsotno zrla predse, prepuščena glasbi in dotikom.
"Se ti že kaj svita kakšno maščevanje te bo zadelo?" je vprašala čez čas. Čeprav je Sarah odreagirala izjemno mirno, je Elise dvomila, da bo kar pozabila na vse skupaj.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 19:27

Zasmejal se je in svoje roke sklenil na njenem ploskem trebuhu, ko se je s hrtom naslonila na njegove prsi. Brado je nezno naslonil na njeno vitko, odkrito ramo in zamrmral na njeno uho "To bo gotovo pritegnilo se vec obozevalk, ki si prej niso drznile na dan."ob koncu se je mrmranje ze razvilo v tih vzdih. Nekaj casa sta samo pocasi plesala v poltemi, v katero je bila ogrnjena KZTD, pa se ni opazilo obcasnih neznih dotikov. Z ustnicami je mehko zdrsnil po robu njene kljucnice in pocasi odvrnil na njeno vprasanje "Ne vem...morda me bo za kakim vogalom pricakal kaksen Van Helsing, ali pa mi bo kolicek v srce zabila kar osebno."je malce sarkastncno odvrnil. Nato se je zares zamislil "Ne, resno, ne vem, kaj mi bo naredila, amapak mislim, da je stvar vzela nekoliko preresno."malce je zmajal z glavo in jo se tesneje prizel k svojim golim prsim. "Ni se pozanimala..."rahlo je privzdignil ramena, pa jih spet spustil.
Njun pogovor je dosegel tocko premora, ko je DJ zavrtel veliko bolj energicno glasbo in Art jo je veselo zavrtel pod svojo roko. Zopet jo je potegnil k sebi in se tesno ob njenem hrbtu spustil navzdol, nato pa se je spet pocasi dvignil in jo poljubil na vrat.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 19:53

"Seveda, ne bi bila presenečena, če bi ustanovile tudi uradni klub oboževalk," se je nasmehnila Elise. Misel nanj med podpisovanjem avtogramov in skupinico deklet, ki ga zasleduje po hodnikih, je bila neverjetno smešna. Le kakšen bi bil njihov moto? Ko je mehko poljubil občutljivo mesto, je komaj opazno vztrepetala. Njegova bližina jo je opomnila na nedokončane opravke in njegovo razmišljanje o količkih je poslušala zgolj napol. Tudi vrtenje se je izkazalo za slabo idejo, saj se soba ni nehala vrteti, čeprav se je Elise ustavila. Morala se je ujeti v njegov objem, drugače bi se odvrtela neznano kam.
"Uh, tega pa raje ne ponovi, že tako vidim dvojno," je zmajala z glavo in se za trenutek ustavila, da je soba končno obmirovala. "Čakaj, rekel si, da se ni pozanimala. Kaj se ni pozanimala? Če sta še skupaj ali kaj?" ga je nejeverno pogledala. Ženksa solidarnost ji je govorila naj mu primaže zvenečo klofuto, njeno telo pa ji je govorilo naj ga ponižnosti nauči drugače. Ko je svoje povedal še alkohol, je zmagala slednja možnost. Kazalec je ostro uprla v njegove prsi in stopala naprej, dokler ni s hrbtom trčil ob steno.
"Gospodič Berucci, če slučajno mislite, da smo ženske pokorne moškim, vas bo treba pa par stvar naučiti," je nevarno zapredla. Za njenim hrbtom se je zopet pojavila zavesa, le da se ta ni pustila umakniti nikomur razen njima. Elise je s kratkim zamahom palice radirnila Artova oblačila in ga ukleščila ob steno.
"Prva lekcija. Moški imate več občutljivih točk kot ženske." Na njenem obrazu se je pojavil nasmešek, ki ni mogel pomeniti nič dobrega. Svoje roke je položila na njegove boke in se plenilsko počasi približala njegovemu vratu. S konico jezika ga je lahno pogladila za ušesom, kjer se je stikalo z vratom.
"Druga lekcija. Nasprotno od splošnega prepričanja, se ne prestrašimo ob pogledu na kri." Vroče ga je poljubila na ustnice in za trenutek dopustila, da sta se njuna jezika zopet pozdravila, potem pa ga ugriznila v ustnico, da je pritekla kri.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 20:25

Ravno ji je hotel odvrniti na vprasanje, ko je njeno telo ocitno koncno registriralo preveliko kolicino konzumiranega alkohola in se temu primerno tudi odvalo. Prvo kot prvo, takoj je bilo opaziti plamen strasti, ki se je prizgal v njenih oceh. Druga stvar pa je bilo seveda dejstvo, da se je v naslednjem trenutku znasel tesno pritisnjen ob steno, soocen z najhujsim plenilcem vseh casov - Femme Fatale. Ob nevarnem predenju, ki se je izvilo iz njenega grla, pa je tocno vedel, pri cem je. Zdaj se je zahvalil ocetu, da mu je podaril osvajalske gene in s tem mnogo izkusenj, drugace bi bil sedaj ze pokopan. Z zenskami se v takem stanju ni bilo pametno prerekati in ker je tako ali tako ze ob pogledu nanjo postal neverjetno potreben, se ji sploh ni nameraval upirati. Potegnila ga je za zaveso in mu med potjo radirnila se preostanek oblacil, nato pa ga je zopet nic kaj nezno trescila ob steno. Tiho je zastokal, ko je z mucno pocasnostjo dokazovala svoje teorije. Njegovo globoko dihanje je prekinil njen vroci poljub in ugriz v ustnico. Rade volje ji je pustil, da okusi njegovo kri in z rokami previdno zdrsnil pod rob njenega krila. Kot ze enkrat prej v pretekli uri - ali pa sta bili morda dve? - ji je pocasi slekel crno obleko in jo zalucal v kot. Lakomno jo je poljubil, nato pa nezno zasepetal na njeno uho "Tretja lekcija,"postal je, da je zajel sapo, "delaj to kar ti punca rece..."tega ne bi priznal kadarkoli prej in verjetno tudi ne kasneje, a zdelo se je, da se je tudi sam malce nalezel vrocega vzdusja. Na podlagi svojih izkusenj je dobro vedel, da je seks neprimerno boljsi, ce upostevas to pravilo. Potegnil jo je blizje k sebi in svoje ustnice zeljno pritisnil ob njen vrat.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 20:44

Elise sicer ni nameravala sleči svoje obleke, ampak kar naenkrat se je črna krpica znašla v kotu in ostala je v čipkastem perilu. Prepustila se je njegovim lačnim poljubom, potem pa se odmaknila in odkimala. "Ne, trejta lekcija je, da ženske veliko bolje nadziramo svoje telo kot moški," se je nasmehnila. Nežno ga je potisnila, da se je sesedel na stol, ki se je v tistem trenutku pojavil pod njim. Svojo palico je previdno vrgla na obleko, saj res ni bil primeren čas, da bi moral kateri od njiju obiskati ambulanto zaradi trsk na bolečih mestih.
Kot naročeno, se je DJ odločil za izjemno čutno pesem in boki mlade spolzgadovke so se začeli zvijati v ritmu. V tovrstnih plesih ni imela veliko izkušenj, a svojega telesa se je dobro zavedala in Artu pripravila izvrstno predstavo. Trejta lekcija je bila kmalu potrjena, saj se je njegovo telo odzvalo na njene dražeče gibe, četudi on tega morda ni hotel. Na koži je čutila vročino, ki jo je oddajal, saj je bila komaj nekaj centimetrov stran. Ni pustila, da se je dotakne, saj je tokrat ona zapeljevala.
"Četrta lekcija pa je, da delaj kar ti punca reče," je dahnila in končno spustila njegovi zapestji. V rokah se ji je pojavila svilena preveza, ki jo je zavezala čez njegove oči. "Ko izgubiš eno čutilo, se ostala nemudoma okrepijo," mu je zašepetala v uho in ga željno poljubila na vrat. Pot poljubov je nadaljevala proti grlu in ga nežno pogrizljala po adamovem jabolku, potem pa se končno spustila v njegovo naročje, kjer se je še vedno nežno premikala v ritmu glabe.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   13/4/2010, 21:16

Ze jo je hotel popraviti, da to ni res, ko se je spomnil, da se ne bi bilo pametno oglasati. Znasel se je na stolu, ki se je v tistem trenutku pojavil pod njim in samo opazoval, brez da bi karkoli rekel. Po drugi strani mu je tako ali tako besed zmanjkalo ob pogledu na Elise, ki se je prakticno gola spretno gibala v ritmu glasbe. Pocasi se je pricenjal sprasevati, cesa ta ubijalska spolzgadovka ne zna. Z ocmi je poziral vsako krivuljo njenega telesa, ki je plesalo v sencah skrite sobice. Neprostovoljno se je njegovo telo odzvalo in preko njenega obraza je sinil zmagoslavni nasmesek. Prsti so ga priceli intenzivno srbeti, saj se je hotel stegniti in se dotakniti tega vitkega, vlaznega telesa, a kaj, ko mu ni pustila. Se vedno plesoc se je sklonila k njemu in mu med sepetom prevezala oci. Njene ustnice so se spretno igrale po njegovem vratu, ona pa se mu je gibko usedla v narocje. Z ustnicami je poiskal njene, roke pa je pocasi premaknil po njenem slokem hrbtu. Njegovi prsti so plesali po gladki kozi in pri tem mimogrede odpeli zaponko cipkastega crnega modrca, ki se je pozabljen pridruzil oblekici v kotu. Zapustil je njene vroce ustnice in jo potegnil visje ob svojem telesu, da so se njene prsi znasle prav pred njim. Vesce jih je zasul s poljubi, zeljan se vecjo blizine in ljubkovanja. Z jezikom je zdrsnil po nezni obliki trebusnih misic, se poigral s popkom, nato pa obstal ob robu njenih cipkastih spodnjic. Prste je zataknil za zadnji kos obleke, ki ga je se nosila in ga poslal k preostanku njenih oblacil. S tihim vzdihom se je podal med njena vitka stegna.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   14/4/2010, 10:38

Elise je pustila, da so namesto njegovih oči raziskovali spretni prsti in kmalu se ji je koža naježila. Ušel ji je mehak vzdih in kolena so se ji zašibila. Nameravala ga je poučiti še o peti lekciji, a so se ji besede nesramno izmikale. Mogoče je pa vseeno malce pretiravala pri alkoholu. Glasovi le nekaj metrov stran, so ji po žilah pognali adrenalin, čeprav niso imeli možnosti, da ju odkrijejo. Njeno drobno telo je zadrgetalo in za trenutek je izgubila ritem glasbe.
"Peta lekcija. Multipli orgazmi niso mit, ampak pravilo," se je nasmehnila, ko se je spustila z višav. Artovo napeto telo ji je dalo vedeti, da ga je že dovolj dolgo dražila, zato se je namestila nanj in se oprijela širokih ramen za boljše ravnotežje. Postavila je mučno počasen ritem, ki jima je omogočal kar največ stika, hkrati pa ni dovoljeval vrhunca. Med mehkim gibanjem bokov, se je Elise posvetila občutljivim točkam na Artovem razgretem telesu, ki jih je v trenutnem položaju lahko dosegla. Vedela je, da zaradi zavezanih oči njen mokri jezik in drobne ugize občuti še toliko bolj, zato se je predano posvetila vsakemu košču razgaljene kože.

((spišem js skoraj cel post pa se oglasi oči "štrom bom vn vrgu". in na polovici mojega "kaj?" je bil štrom vržen ven Laughing ))
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   14/4/2010, 13:17

(lol...ma sej post je se vedn ful dobr Smile)

Njenemu tihemu vzdihu je sledilo dobro poznano zaporedje za trenutek napetega telesa in najezene koze, pospremljeno s prsti globoko v kozi. Ko se je zopet spustila na Zemljo, mu je postregla se s peto lekcijo, ob kateri se je le zasmejal, nato pa se je popolnoma posvetil njenemu gibkemu telesu, ki mu je bilo sedaj prepusceno na milost in nemilost. No, skoraj. Za nekaj casa je opustil vse, kar je vkljucevalo ustnice, saj je bil prevec zaseden s tem, da so se iz njegovega grla izvijali tihi stoki. Ko se je koncno dovolj spravil k sebi, da se je ji lahko posvetil, je svoje roke ovil okoli njenih gibcinih bokov, ki so ga tako pretkano stimulirali in jo pocasi potegnil se bolj nase. Svojo pozornost je usmeril na njene prsi in se pri tem trudil, da se ne bi prevec osredotocal na spretnost, s katero se je Elise posvecala njegovi vreli kozi. Vsak delcek Artovega telesa je seval vrocino, a tudi Elisina koza je bila zargreta in mokra od potu. Nezno jo je ugriznil v cvrsto bradavico in z rokami cutno zdrsnil po njenem gladkem hrbtu. Po trenutnem navdihu jo je malce ugriznil v usesno mecico, nato pa se je dvignil s stola, skupaj z njo v svojem objemu in se ulegel na tla. Sicer je ni mogel videti, a s svojimi izostrenimi cuti je dobro vedel, da se je njen scrni utrip cudovito pospesil in mu dal ritem. Ko se je naslednjic dvignila, je sunil navzgor, da se je srecal z njenimi boki in enako naredil se vsakic naslednjic.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   14/4/2010, 13:55

Elise je bila presenečena, ko se je njene noge dotaknile hladnih tal. Ni se mislila posloviti od stola, a očitno Art ni mogel povsem prepustiti nadzora, čeprav se je trudil. Vsaj preveze še vedno ni snel, četudi je raje ležal na tleh kot pa sedel na trdem stolu. V mislih se je zahvalila Merlinu - pravemu Merlinu, ne profesorju za Spreminjanje oblike, ker kdo bi se pa spomnil nanj ob takem trenutku - da je bila dovolj gibčna in lahko noge spravila v približek špage, ki je dovoljeval globok dostop. Čutila je, da sta oba že tako zelo blizu in pospešila ritem dokler ni njenih mišic zajel krč in so se oklenile njegove bližine kot bi jim šlo za življenje. Temni lasje so se ji kot neurejen slap razlili po svetlečem hrbtu, ko sta skupaj dosegla vrhunec in nekaj trenutkov sta samo mirovala ter uživala v sladkih občutkih. Ko so njene mišice vendarle začele protestirati, je Elise zdrsnila z Artroisa in segla po svoji palici. Kratek urok čiščenja kasneje mu je snela prevezo in se s svetlečimi očmi nasmehnila. "Živjo," je dejala, ko sta se njuna pogleda staknila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   14/4/2010, 14:30

Elise je dobro vedela, kaj se bliza, zato je le se pospesila svoj ritem in kmalu je Art cutil, da preprosto ne zdrzi vec. Stiskanje njenih misic ga je pognalo cez rob in glavo je nagnil nazaj, celjusti pa trdno stisnil skupaj v navalu uzitka. Proti svoji volji je svoje prste zagrebel v njena vitka stegna in iz prsi mu je le usel zardrzan vzdih. Nekaj casa sta bila oba popolnoma pri miru in samo globoko dihala, uzivajoc bozanske obcutke, nato pa sta se pocasi le locila. Elise mu je odvezala svileno prevezo, ki jo je imel preko oci in ga z majhnim smehljajem na usticah pozdravila. "Zivjo."je zamrmral nazaj in se utrujeno nasmehnil. Svoje prste je prepletel z njenimi in jo nekaj casa samo tiho opazoval, nato pa ugotovil, da je zabava za zaveso pocasi pojenjala. Nekaj je zamrmral in se dvignil na komolce. Vstal je in se pretegnil, nato pa ji je podal roko in se njo povlekel na noge. Nezno jo je poljubil na celo in ji pogladil razmrsene lase, nato pa pomignil na uro, ki se je v tistem pojavila na steni "Mislim, da je cas, da greva..."ozrl se je po prostoru in se tedajci spomnil, da je Elise radirnila njegova oblacila. "Hm."je dejal, nato pa je KZTD je ustregla njegovi zelji in v rokah mu je pristal lepo zlozen kup oblek.

Pocakal je, da se je oblekla, nato pa jo je prijel za dlan in jo odvedel skozi gneco in k stranskim vratcem, ki so se odpirala naravnost v mrezo prehodov. "Ce mislis, da si dovolj trezna, da se ne bos izgubila, pojdi na obeh razcepih na levo in prisla bos tocno do vhoda v Spolzgad..."namuznil se je in odprl vratca. "Ce pa ne, pa te lahko pospremim."menil je, da bo vseeno zmogla to enostavno pot, saj je sam mogel se zakljuciti zabavo in zapreti KZTD.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   14/4/2010, 16:31

Elise se je oblekla in se kolikor toliko spodobno uredila. Saj ne, da bi bilo komu mar kako izgleda, a navada je bila železna srajica. "Pa kaj ti bodo oblačila, pod kožo smo tako ali tako vsi krvavi!" je nasmejano vzkliknila. Palico je obdržala kar v roki, saj ni uspela najti svoje podvezice. Sploh ni vedela kdaj jo je izgubila in trenutno se ji je res ni dalo iskati.
"Drznim si trditi, da sem dovolj trezna, da bom našla našo dnevno sobo," je pokimala. Preden je izginila skozi prehod, se je s stropa spustila polička in ponovno je vzela svojo steklenico likerja, kolikor ga je sploh še ostalo. "Se vidimo jutri. No ja, mogoče šele pojutrišnjem," se je nasmehnila. Še enkrat ga je poljubila, potem pa se poslovila in izginila proti dnevni sobi.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   14/4/2010, 17:01

Nasmehnil se je in ji vrnil kratki poljub, nato pa zaprl vratca, takoj ko je izginila v temnem prehodu. S pomocjo komolcev si je utrl pot skozi mnozico do DJja, ki ga je lopnil po ramenu. Fant ga je boksnil v ramo, saj sta bila stara prijatelja, nato pa mu je odstopil mikrofon "Ajde, ljudje, konec zabave...ura je ze stiri zjutraj!"je zaklical. Mnozica je nekaj vzkliknila, a pocasi so se le zaceli valiti proti izhodu. Vecina se jih je obesala drug na drugega, saj so bili pijani kot klade, nekateri pa so bili celo zmozni samostojnega premikanja. Pocakal je, da je se KZTD popolnoma izpraznila, nato pa je se sam odsel do vrat in veliki dvorani poslal poljubcek "Odlicno si se odrezala."je potrepljal steno, nato pa stopil ven na hodnik in zaprl vrata za seboj. Ko se je ozrl preko ramena je bila tam samo se trdna, kamnita stena. Z zadovoljnim nasmeskom je trikrat potrkal po enem izmed bliznjih kamnov in izginil v prehod.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   

Nazaj na vrh Go down
 
Dvorana za neuradni del zabave
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: [ arhiv ] :: arhiv :: Arhiv-
Pojdi na: