KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
forum v prenovi ; odprtje aprila 2012
- - -

Share | 
 

 Opazovalnica

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3
AvtorSporočilo
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   3/7/2010, 20:55

Artov jezik je pocasi zdrsnil preko njenih ustnic, nato pa jih je nezno razprl in se zopet prepletel z njenim v divji bitki za vroco prevlado, medtem ko mu je Scar se nekoliko pomagali pri misiji da se znebi njenih kavbojk. Kaj kmalu je predzadnji kos tkanine zapustil njeno vlazno telo in oblezala je pred njim, skoraj povsem gola. Se naprej jo je nezno poljubljal, medtem ko si je se sam odpel pas na svojih hlacah. S tihim zvenketanjem se je sponka vdala v sladko usodo, ki je pricakovala Arta in Scar ter skupaj s kosom obleke, ki ga je drzala na mestu, zdrsnila na tla. Pocasi je prekinil njun poljub, da je lahko obcudoval njeno nezno kozo, potne kapljice na njej pa so se lesketale kot zvezde na nebu. Skoraj nebogljeno je prisluhnil besedam, ki so prihajale izmed njenih polnih ustnic, napol prestrasen, napol v pricakovanju tistega, kar je nameravala povedati. Trudil se je umiriti svoje razbijajoce srce s tem, da je pocasi, globoko dihal, njegov vroc dah pa je bozal njen nezni vrat. Za trenutek si je dovolil, da je zatisnil oci in ustnice pritisnil ob mehko, toplo kozo, nato pa ji je zamrmral nazaj "Ne vem kaj je med nama, Scarlett. To..."za trenutek mu je zmanjkalo besed in zopet je dopustil, da ga je zagrnila mehka tancica teme, "To ni nekaj, kar bi kadarkoli poprej ze iskusil. Ampak hocem, Scar, s teboj."ob zadnjih besedah je zasukal glavo in se ji zazrl v oci. V njegovih oceh je igrala iskrica veselja, energije, preko njegovega obraza pa se je raztegnil majcen, a vesel nasmeh, potem pa je svoje ustnice zopet nezno zdruzil z njenimi. Najprej pocasi, mehko, nato pa je nenadoma iz njega izbruhnila vsa divja strast, ki se je nabirala vsakic ko jo je pogledal in poljub je postal mogocen, globok, skoraj neskoncen, medtem ko je prste previdno zataknil za rob njenih hlack in jih pocasi povlekel navzdol po njenih vitkih stegnih.
Nazaj na vrh Go down
Scarlett James

avatar

prispevki : 45
pridružen dne : 01/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   3/7/2010, 21:16

Njegove besede so jo vsaj za nekaj trenutkov popolnoma umirile in njegovo globoko dihanje je bilo za nekaj časa edini zvok, ki je napolnjeval zrak med njima. Potem pa se je premaknila, mu vrnila pogled in se mehko nasmehnila. "Rada te imam," je mehko zašepetala, medtem ko so se njeni občutki počasi nabirali nekje v notranjosti njenega telesa in ko jo je znova poljubil, mu je z roko zdrsela v lase ter drugo roko ovila okrog njegovega telesa, popolnoma omamljena od njegove bližine. Potegnila ga je bližje in mehki vzdih se je iztrgal iz njene notranjosti, medtem ko se ji je zvrtelo od njegovega poljuba in z nohti je zdrsnila prek njegovega hrbta. Nenadoma je ostala brez vsega, ampak za to ji ne bi moglo biti bolj vseeno. Znebila se je bombažnega kosa tkanine in svoji nogi ponovno oklenila okrog Artroisa, medtem ko se je nagnila nazaj in pustila, da so se svetli lasje mehko razprostrli okrog nje. Njeno dihanje je nenadoma postalo globlje, medtem ko je v njeni notranjosti naraščala potreba po njem in z dlanjo je zdrsnila po njegovem telesu in ga osvobodila še zadnjega kosa oblačila in strast, ki jo je vžgal Artrois s svojim poljubom pred nekaj trenutki, je v njej narasla do te mere, da ga je potegnila še bližje, ga mehko ugriznila v ustnico in ga ponovno poljubila, medtem ko bi se ji skoraj ponovno zvrtelo. V nenavadnem drobcu sekunde, napolnjenemu s tisočimi neizgovorjenimi besedami, se je uprla na svoj hrbet in s svojim telesom premagala tistih nekaj milimetrov, ki so jo ločevali od njega oziroma od njune popolne združitve. Iz njenega telesa se je utrgal hrepeneč vzdih, medtem ko je njena roka omahnila nazaj, čeprav je druga še vedno drsela po njegovem lasišču. In potem ga je potegnila še bližje, čeprav je zadrhtela od prvega vala ugodja, ki je prevzel njeno telo, in njegove ustnice z vso strastjo zapletla v poljub.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   4/7/2010, 17:44

Njene tihe, zasepetane besede so mu odzvanjale v glavi, ko jo je odresil se zadnjega kosa oblacila, nato pa si je utrgal trenutek, da se je odmaknil in obcudoval njeno povsem razgaljeno telo v nezni svetlobi lune in zvezd, ki so kukale skozi velika, siroka okna na stolpu. Vsak koscek njene koze se je lahno svetlikal, kot da bi bila posejana s tisoce majhnimi kristalcki. Njegov pogled je drsel preko vsake sloke linije in obline, ki so bile poprej zakrite z obleko. Vsaka nezna krivulja, ki se je sedaj sramezljivo pokazala ocem se je vtisnila v Artov spomin, in ko je za trenutek zatisnil oci, je njeno podobo videl prav tako kot tedaj, ko je lezala pred njim. In potem je oci z novo odlocnostjo in strastjo zopet razprl in se sklonil k njej, mrmrajoc "Tudi jaz te imam rad."njegov vroci dah pa je drsel preko njene vlazne koze. Svetli kodri so se kot pahljaca razlili po kamnih okoli njenega golega telesa in v dolge, nakodrane valove lovili svetlobo nebes. Komajda je zaznal dejstvo, da je tudi sam ostal brez poslednjega kosa obleke, saj ga je v tistem Scar ze potegnila k sebi in ga nekoliko grobo poljubila. Pa ne samo poljubila, bilo je vec kot poljub. Z njim je izrazala vsa neizrecena custva in besede, ki jih ni mogla povedati drugace kot fizicno. Ter Art se je odzval, globoko, strastno, poln ognja, ki ga je v njem zanetila Scarlett in v tistem sta se dokoncno zdruzila. Sloki vampir je zajecal, pretrgal njun poljub in obraz zakopal v njene razprostrte lase. Razprl je ustnice v tihem stoku, ki se je izvil iz njegovih prsi, nato pa je z jezikom pocasi podrsal po mehki kozi za njenim usesom. Njene roke so ga potegnile se blizje, se globlje vanjo in ko je njeno telo zadrhtelo od neizrecenega ugodja, je prste pocasi zakopal v njeno vlazno, gladko kozo. Nezno jo je ugriznil v usesno mecico, medtem pa je zopet zdrsnil iz nje, ter svoje pocasne poljube z jezikom premaknil na njen razgaljeni vrat. In potem ju je zopet zdruzil, a pocasi, cisto pocasi, dokler ni bil povsem potopljen v njeno vrocino.
Nazaj na vrh Go down
Scarlett James

avatar

prispevki : 45
pridružen dne : 01/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   4/7/2010, 18:27

Mehko je zaječala, medtem ko je Artrois ponovno zdrsnil vanjo. Še vedno je bila popolnoma pod vplivom njegovih besed - tiho priznanje, ki sta si ga izmenjala, je najverjetneje za oba pomenilo veliko več kot pa samo nekaj bežnih besed. Njeno telo je gorelo, a tega ni opazila dokler ni dotik njegovih prstov na njeni koži deloval presenetljivo hladno. Z nogami ga je še nekoliko močnejše objela okrog pasu in ga pritisnila nase. Videla je, kako mu je v očeh nekaj zažarelo in kako se globoko v njem nekaj prebuja. In to jo je znova spodbodlo, da se je zganila pod njegovim telesom, njeni gibi pa so postajali hitrejši, medtem ko je svoje nohte zarila v njegov hrbet in se iznenada upočasnila, medtem ko je prvi val užitka nežno stresel njeno telo, da je zaprla oči.
Počasi so se njene veke razprle in v njenih očeh so se zrcalila vsa čustva, ki jih je v tistem trenutku občutila. Artrois jo je dražil s poljubi in ponovno je mehko zaječala, medtem ko se je znova premaknil. Dejstvo, da ga je čutila globoko v sebi, jo je popolnoma prevzelo in z dlanjo je ujela njegov obraz ter ga ponovno poljubila, medtem ko se je tudi njeno dihanje poglobilo in lahko je čutila bitje svojega srca, ki je nežno tolklo ob njen prsni koš že zaradi njegove bližine. S svojimi nogami je zdrsela nižje po njegovem telesu in se mu v tistem trenutku popolnoma predala - z dušo in telesom, ter se prilagodila gibanju njegovega telesa. "Artrois," je polglasno zamrmrala njegovo ime, medtem ko je nagnila svojo glavo nazaj in obenem zaprla oči, saj se ji je od njegove bližine začelo vrteti, ampak ko se je znova zazrla v njegove oči, je bilo poželenje po njem edino čustvo, ki ga je bilo mogoče opaziti v njenih rjavih očeh. Potrebovala ga je in znova se ga je oklenila z nogama in zajela sapo, medtem ko ga je znova poljubila in zdrsela s svojimi ustnicami čez njegove.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   4/7/2010, 19:59

Ko je zrl v njene oci, ga je plamen, ki je poplesaval v rjavi, se bolj spodbujal, da je njegov ritem postajal vse hitrejsi, sunki pa mocnejsi. Ustnice je bezno pritisnil ob njene, medtem ko je z rokami drsel po njeni vedno bolj prepoteni kozi. Vsak stok, ki je usel iz njenih prsi, mu je dajal se vec energije ter ga se bolj podzigal, da je pocasi postal, medtem ko se je v njegovi glavi izoblikovala ideja. Nezno se je zazrl v Scar, nato pa, je dlani polozil na njene dolge noge, jo prijel za stegna, ter jo s kratkim manevrom potegnil v svoje narocje, njene noge pa si je zavihtel preko ramen. Tak polozaj jima je omogcal se vecjo, globljo zdruzitev. Pritisnil jo je ob hladno steno Astronomskega stolpa, z ustnicami pa je zdrsnil preko njenih golih prsi in nato poljubil eno izmed cvrstih, napetih bradavic. Svojo pozornost je nato namenil se drugi, s prsti pa je medtem drsel po njenem mokrem, gladkem hrbtu ter jo nato prijel za cvrsto zadnjico.
Nazaj na vrh Go down
Scarlett James

avatar

prispevki : 45
pridružen dne : 01/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   4/7/2010, 20:23

Nenadni premik jo je ujel popolnoma nepripravljeno in presenečeno je razširila svoje oči, ko se je nenadoma znašla v njegovem naročju, za sabo pa je imela hladno steno stolpa, na katerem sta se nahajala in nepričakovani hlad je v kombinaciji z njegovim početjem nekje iz globine njenega telesa izzval hripav stok, ki se je v trenutku izgubil, takrat pa se je tudi s hrbtom uprla na steno za seboj in Artrois se je znova sklonil k njenemu telesu. Še nikoli ni tako močno izgubila nadzora nad sabo in njeno telo je ponovno stresel val užitka, medtem ko je polglasno zaječala in nagnila svojo glavo naprej, bližje njegovemu vratu v namenu, da bi mu bila bližje in mu vrnila vsaj nekaj tistega, kar je trenutno on posvečal njej. Z ustnicami je zdrsela prek njegovega lica ter se ustavila pri vratu, potem pa je njen jezik spretno poiskal točke, za katere je vedela, da ga bodo spravile ob pamet. Znova se je prilagodila njegovemu premikanju in njeni lasje so zdrsnili prek njegovega hrbta, hkrati pa je začutila, da je tik pred vrhuncem in se ga še močneje oklenila, potem pa je v iskanju opore prepletla svoji roki okrog njega in mu s tem omogočila globok zdrs v svojo notranjost, kar je iz njenih ustnic znova izzvalo dolg stok.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   4/7/2010, 20:51

Njene ustnice na njegovem obrazu in vratu so ga spravljale ob pamet. Sicer je se vedno menil, da je vrat njegovo podrocje specializacije, a ko je svoje poljube prestavila na tilnik in jih zamenjala z jezikom, se mu je kar zvrtelo. Scar je tocno vedela, kaj pocne, kajti vsak dotik je povzrocil hropec stok iz njegovih prsi. Njene roke so zagreble po njegovem hrbtu, nato pa je nohte zakopala v kozo in svoje ustnice je pritisnil ob njene. Navsezadnje sta bila na vrhu stolpa, in zadnje, kar sta si zelela, je bilo to, da bi ju Filch slisal. Njegov prijem se je nekoliko okrepil, svoj jezik pa je potisnil globoko v njena vroca usta in ga prepletel z njenim. Svoje telo je do konca potisnil vanjo, vedoc, da bo kmalu dosegla vrhunec. Sam se zdalec ni bil tako blizu in je Scar nameraval pokazati, kako se tej reci streze. In poleg tega ga je Elise nekaj mesecev poprej se dodatno poucila o nekaj stvareh. Njene dolge, gladke noge so se ga se bolj oklenile in Art jo je potegnil v svoj objem, roke ovil okoli njenega uslocenega hrbta in jo nasadil povsem do konca.
Nazaj na vrh Go down
Scarlett James

avatar

prispevki : 45
pridružen dne : 01/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   5/7/2010, 14:43

Zdelo se je, da lebdita na mehki meglici užitka. Ni šlo samo za seks - tega se je v tistem trenutku prav dobro zavedala. Bilo je nekaj veliko bolj globokega in šlo je za nekaj, o čemer v tistem trenutku ni nameravala premišljevati. Znova je združil njune ustnice in Scar se vsekakor ni upirala - še sama je z jezikom spretno obšla njegovega in ga zapletla v divji ples, hkrati pa so njegovi dotiki po njenem telesu znova poslali na tisoče mravljincev. Premaknila je svoje boke in mu omogočila popoln prodor v njeno notranjost in po nekaj trenutkih jo je potisnil na rob vsega, kar je kadarkoli poznala. Zakopala je svoje roke v njegove temne lase, hkrati pa se je znova oprla nanj in ga nežno ugriznila v ramo, medtem ko so prvi valovi užitka nežno stresli njeno telo, da je za nekaj trenutkov popolnoma obmirovala in ovila noge okrog njegovih bokov, potem pa čez nekaj sekund znova zapletla njune ustnice v poljub, v katerem je bila nova energija in čista strast, ki jo je vžgal v njenem telesu in ko je z roko zdrsela prek njegovega hrbta, mu je več kot očitno pokazala, da je pripravljena na nadaljevanje, to pa se je izražalo tudi v njenem lakomnem poljubu, ki ga je končala, da je lahko z ustnicami znova zdrsela na mehko kožo njegovega vratu in z jezikom ponovno zaokrožila po mehki vdolbini na njegovem vratu.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   5/7/2010, 17:34

Njegovi prsti so se zakopali globlje v Scarino kozo, ko je omamna svetlolaska dosegla vrhunec. Nezno jo je ugriznil v ustnico, a je pazil, da ni pritekla kri. Potem bi pa lahko postal cel hudic. Za nekaj dolgih trenutkov je obmirovala v njegovem objemu, njeno toplo telo naslonjeno na njegovo, zdruzena v vrhuncu sladkosti in lahko je cutil njeno srce, kako ji nabija ob rebra in kako hitro je njeno dihanje. Ob vsakem globokem vdihu so njene cvrste prsi zaplale in nickolikokrat se je namesto izdiha izmed njenih ustnic izvil dolg stok, nekoliko udusen z njunim poljubom. Zdaj je bila dobesedno njegova, njeno nezno telo sedaj se desetkrat bolj obcutljivo na vsak najmanjsi, najrahlejsi dotik. A Scar ga je prehitela in se z jezikom prav nemarno spretno lotila njegovega vratu. Ob glasnem stoku, ki mu je usel iz prsi, se je pocutil, kot da ga je svetlolaska izigrala na njegovem lastnem podrocju. Sprejmem izziv, je pomislil sam pri sebi, nato pa je svoje ustnice vroce pritisnil ob njen vrat, odlocen, da jo obnori bolj kot je ona njega. Medtem ko so njegovi prsti risali vzorce po njeni mehki kozi, se je njegov jezik povsem posvetil razgaljenemu vratu. Njegovemu podrocju. Najprej je sladko kozo nezno navlazil s konico svojega jezika, nato pa je na njen vrat pocasi pricel pritiskati vroce, globoke poljube.
Nazaj na vrh Go down
Scarlett James

avatar

prispevki : 45
pridružen dne : 01/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   5/7/2010, 18:00

Mehko je zavzdihnila, potem pa mu vrnila poljub. Na njenem obrazu se je pojavil nasmešek, medtem ko je Artrois zastokal zaradi dotika njenih ustnic in drsenja njenega jezika po njegovem vratu. Všeč ji je bil občutek utesnjenosti med hladno steno, ki jo je hladila, in njegovim telesom, ki jo je vznemirjalo prav tako močno kot njegovi poljubi. Znova je zastokala, hkrati pa se je slap njenih dolgih las ponovno usul po njegovem hrbtu. Zvrtelo se ji je od ponovnega vala užitka in želje, da bi ga znova okusila. Njene noge so zdrsnile na tla in mehko se je ločila od njega, potem pa ga je nežno potisnila nazaj, čeprav je bilo nemogoče spregledati tudi grobo lakomnost v njenih gibih. Že čez nekaj trenutkov je sedel, tokrat on naslonjen ob hladno steno. Z mehkim nasmeškom na obrazu se mu je približala in se znova lotila njegovega vratu, saj je naravnost uživala ob stokih, ki jih je to izzvalo pri njem. Potem pa jo je želja po njegovi bližino znova premagala in nagnila se je bližje k njemu, ga poljubila in se znova nasadila nanj, popolnoma obnorela zaradi vzorcev, ki so jih njegovi prsti spretno risali po njeni koži. Naslonila je svoje čelo na njegovo in mu s pogledom razkrila vse svoje želje, potem pa se je premaknila, popolnoma prepričana v to, da lahko ujame ritem, ki mu bo ugajal.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   5/7/2010, 21:15

Mehak vzdih, ki j zapustil njene vroče ustnice je bil več kot dovolj, da ga je še bolj spodbudil. Njegovi prsti so drseli po potni, vreli koži, pod katero je čutil hitri tok krvi. Obraz je zakopal še globlje v njene lase, čelo naslonil na hladno steno za njenim hrbtom in z jezikom zdrsnil po nežni, občutljivi koži na tilniku. Čutil je drget, ki je stresel njeno vitko telo in se samo še bolj posvetil njeni mehki koži. Nenadoma je ostal brez sladkega okusa na svojih ustnicah in skoraj užaljeno, a kaj kmalu je sprevidel njene namene. Uspel se je le izzivalno nasmehniti, ko je on končal ob hladni, tako prijetno hladni steni, a že v naslednjem trenutku je bila vsa njegova pozornost preusmerjena na njen jezik, ki se je zopet podlo lotil njegovega vratu. Art je glavo nagnil daleč nazaj ter svoje roke ovil okoli njenih bokov, da jo je potegnil še bolj nase, pri tem pa je tiho, a hitro dihal, kajti Scar je prav dobro vedela, kaj počne. Zastokal je in prste še nekoliko bolj zagrebel v njeno nežno, občutljivo kožo. Kasneje bo tam kar nekaj rdečkastih lis, a Artu za to v tistem trenutku ne bi moglo biti bolj vseeno. In v tistem pogledu, ki mu ga je namenila naslednji trenutek, se je zrcalilo toliko zahtev, želja in potreb, da se je Artu kar zavrtelo. Pa ne, ker jih ne bi mogel izpolniti, temveč zato, ker jih je hotel prav vse zadovoljiti. Svoje ustnice je lakomno združil z njenimi in jo potegnil povsem k sebi. Prste je zakopal v njene skoraj mokre, svetle lase in svoj jezik počasi, čutno prepletel z njenim, medtem ko se ji je nežno pridružil v vročem ritmu.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Opazovalnica   

Nazaj na vrh Go down
 
Opazovalnica
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: [ arhiv ] :: arhiv :: Arhiv-
Pojdi na: