Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
forum v prenovi ; odprtje aprila 2012
Emma Kleigh Welcome
Emma Kleigh Settings
Emma Kleigh Letnicasi
Emma Kleigh Hogwartslarge
Emma Kleigh Honorplace
- - -
Emma Kleigh Staff

Emma Kleigh

Go down 
AvtorSporočilo
Emma

Emma

prispevki : 30
pridružen dne : 28/12/2009

Emma Kleigh Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Emma Kleigh   Emma Kleigh Icon_minitime27/4/2010, 06:54

Moj opisek:

1. Pa mi za začetek povej tvoje ime in starost.
Sem Emma Kleigh, stara sem 14 let.

2. Pri kolikih letih si izvedel/a, da si čarovnik/ca?

Izvedela sem pri 6 letih.

3. Kako se pa je to zgodilo?
Ko
sem se v kuhinji igrala sem prevrnila vazo , ki bi mi skoraj padla na
glavo, vendar se je, ko sem se zamislila, da bo bolelo razpočila kar v
zraku. Bila sem malo pretresena vendar sem se kasneje od mame naučila še nekaj lažjih urokov, ki sem jih z veseljem uporabljala.

4. Oprosti, slabše vidim. Se mi lahko opišeš?
Imam dolge temno rjave lase, temno rjave oči in manjši nos. Sem srednje velika, imam srednje velike noge. Na rokah imam lepo negovane nohte. Rada nosim plašče, drugače pa nosim preprosta oblačila.

5. Imaš kakšne posebne lastnosti?
Razen tega, da sem pametna in znam izvesti veliko tudi malo težjih urokov in jih potem brez težav odpraviti naj ne bi bilo še kaj bolj posebnega. Seveda te uroke tudi zelo veliko uporabljam, vendar samo če se "splača".

6. Aha. Iz česa pa je sestavljena tvoja palica?

Breza, 31 cm, prah mesečine in samorogov rog.

7. Za kaj pa je najbolj uporabna?
Za spreminjanje oblike in za protikletve.

8. Lepo. Ali se kdaj misliš plaziti v prepovedani gozd?

Ja. Saj tako ali tako rada kršim pravila in se pri tem še celo veselim. Take stvari so mi celo ljube, če so dovolj zanimive.

9. Kaj pa dom? V katerega bi najraje šel/šla?
Gryfondom.

10. Tvoj značaj; povej mi kaj o njem.

Sem prijazna in dobrega srca, vendar včasih postanem radovedna in kakšno ušpičim. Sem tudi pustolovskega duha in sem, ko sem bila stara 10 let pobegnila. Iskali so me še po noči in me našli sredi gozda, ko sem spala na tleh. Tisto se mi je dobro vtisnilo v spomin.

11. Družina pa...

Imam mamo Jen in očeta Crisa oba sta čistokrvna čarovnika.
Moja mama je visoka in ima take lase kot jaz. Ima zeleno-rjave oči, ki izražajo skrivnost. Moj oče je ravno tako rjavolas kot midve z mamo, vendar ima on sinje modre oči, tudi on je visok. Rjave oči sem dobila po moji babici, ki jih ima kljub starosti in gubam še vedno radovedne, vesele in mladostne oči. Njene oči so še vedno tako bujne, da v njih zmeraj vidiš lepo mlado dekle. Imela sem tudi sestro, vendar je takoj po porodu umrla.
Takrat sem imela 3 leta in se še nisem dobro zavedala kaj se dogaja vendar sem ob žalosti mame in očeta začela jokati tudi jaz.

12. Aha. Hvala, da si odgovoril/odgovorila na vsa vprašanja. Kmalu izveš, v kateri dom te bomo vtaknili.

Dom: Grifondom
Denar: 1000 guldov

Stvari in imetje:
- Palica
- Šolski plašč
- Knjige
- Pripomočki za šolo (seti, sestavine, itd)
- Pribor za osebno higieno
Nazaj na vrh Go down

Emma Kleigh
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Emma Granger