JAMES POTTER
»James,JAMES! Kam se je spet skril.JAMES!!« Gospa Potter je spet tekala po hiši in iskala svojega sina, ki se ji je spet skril.
»James, to je tvoja zadnja priložnost!«Izpod postelje se je zaslišalo hihitanje. Gospa Potter se je sklonila in zagledala nasmejan obraz.
»Hihi, spet me nisi našla mami!«
»Oh James, če boš take uganjal na Bradavičarki te sploh ne bodo sprejeli!« James je prebledel.
»Pa saj si rekla, da sem že od rojstva vpisan tam. Ne, ne vem da ni res, ker mi je tudi Sirius povedal, da sprejmejo vse mlade čarovnike.«
»No prav, res je. Vendar mi ne počni več tega, ker se nam že tako ali tako mudi. Spakirati morava plašče, kotel, in še vse ostalo.« Da, Phoeby Potter res ni bila stroga mama. Za svojega sina bi naredila vse. In tako so se odpravili naslednji dan, na postajo Kings cross, kjer naj bi se dobili s Siriusom. Tam jih je že čakal in jih veselo,kot zmeraj pozdravil.
»James! Živjo! Pozdravljena gospod in gospa Potter.«
»pozdravljen Sirius! Kako je bilo med počitnicami, si še zmeraj pri tvojem stricu?«
»Da gospa Potter, domov ne morem, kajti ne prenesem več svoje družine.«
»No kot veš si zmeraj dobrodošel pri nas,kajne?«,je rekla Phoeby, gospod Potter pa mu je stisnil roko. Nato so vsi skupaj zakorakali skozi pregrado in Sirius ter James sta takoj odnesla prtljago in sovi (James živordečo, Sirius pa sivobelo) in se nato šla poslovit od Potterjevih.
To je to kyr jaz pišem.
Nextam?