Prišla je v spalnico. Vsedla se je na posteljo. Začela je razmišljati o družini. Deževalo je zelo močno. Zaslišal se je tresk-bum. Odprla je okno. Noter je priletela sova. Imela je pismo. Ana je mislila, da je pismo za koga drugega. Takrat je ptica priletela do nje in ji dala pismo. Hitro ga je odprla. Vsebina pisma ni bila vesela. Kaj misli s tem, je premišljevala o Vanessinemu pismu. Takrat je opazila, da je sova v gobcu držala še eno pismo. Previdno ga je vzela in odprla kuverto. Začela je brati. "Kaj" je rekla. Po licu so ji polzele solze. "To ne more biti res" je jokala.
Žal mi je za tvojega očeta.
Vanessa
Tvoj oče je umrl. To mi je težko reči, ker nisem del vaš družine. Ob tem pismu zelo jokam verjemi mi. Zelo mi je žal. Pazila bom na tvojo sestro. Zdaj je v redu jaz pa ti pišem pismo. Želim ti vse najboljše. Lepo se imej v šoli in pridi domov saj te sestra zelo pogreša. In tudi jaz. Spet jaz saj sploh nisem del družine. Zelo nam je težko, ker tebe ni tukaj. Vem, da imaš v šoli obveznosti. Dobro se uči. Sarah Amber bom čuvala. Tvojega očeta so ubili jedci. Žal mi je, da si ostala sirota. A zdaj imaš mene in tvojo sestrico. Vem, da ga nič nebo vrnilo, a vseeno. Moram iti Sarah Amber me kliče.
Pozdrav, Angelina