KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
forum v prenovi ; odprtje aprila 2012
- - -

Share | 
 

 Dvorana za neuradni del zabave

Go down 
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Loryna Malfoy

avatar

prispevki : 262
pridružen dne : 24/10/2009
starost : 20
kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 13:00

Dvorana je pravzaprav KŽTD, le da so organizatorjii v skrivnih vabilih uporabili drugačno ime, da jim kdo ne bi prišel na sled. Opremljena je z orjaškim utripajočim plesiščem, več disko korglami in mešalcem, za katerem sedi eden izmed najspretnejših DJjev na Bradavičarki in meša dobro glasbo. V kotu je tudi šank, pri katerem strežejo izključno alkoholne pijače.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://harry-slo.slovenianforum.com
Loryna Malfoy

avatar

prispevki : 262
pridružen dne : 24/10/2009
starost : 20
kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 16:02

Prišla je v dvorano. "O, krasno!" se je razveselila. Nikogar še ni bilo in zato je sedla ter si postregla z koka-kolo, ki jo je natakar na srečo takoj prinesel. Kmalu so začeli prihajati še drugi.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://harry-slo.slovenianforum.com
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 16:08

Skozi vrata dvorane so prilebdeli štirje leseni zaboji steklenic vedno priljubljenega Ognjenega viskija, medice za petičneže, maslenuška za preveč razgrete glave in češnjevega likerja za sladokusce. Lesenim zabojem je sledila še Elise in vrata so se zopet zaprla. Zaboje je spretno manevrirala do šanka, potem pa vzela steklenico likerja, čist kozarec in nadaljno raztovarjanje prepustila drugim.
Elise se je razgledala po dvorani v kateri so se že smejali zabave željni učenci. Opazila je zloglasni kovinski drog, ki je segal vse do stropa, več visokih miz in še več udobnih dvosedov. Svetloba ni bila tako močna kot je bila v Veliki dvorani, kar je bilo nekako za pričakovati, poleg tega pa je bilo precej bolj prijazno do oči. S svojo steklenico pregrešno sladkega likerja se je Elise pomešala med prisotne in s poznanimi spregovorila kakšno besedo ali dve.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Layla

avatar

prispevki : 136
pridružen dne : 15/03/2010
starost : 23

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 16:38

Layla se je najprej ozrla po hodniku, če je slučajno kje kakšen nezaželen opazovalec, nato pa počasi odrinila težka vrata. Ko je vstopila v dvorano, je zagledala prostor, ki bi ga lahko kaj hitro zamenjali z diskoteko. Vrata je hitro zaprla za sabo in stopila bliže. Razgledala se je okoli sebe in izmed vseh ljudi zagledala samo eno znano osebo - Elise. Videla je, da se pogovarja z nekom, ki ga Layla še ni poznala, zato se ji ni približala, ampak jo je pustila pri miru. Stopila je do šanka in se razgledala po izbiri pijače. Vse je bilo izkjučno samo alkohol in kar malo se ji je zmračil pogled, ko je uvidela, da drugega ne bo dobila. Natakarja je potrepljala po rami in mu tiho prišepnila: "A res ni nič brezalkoholnega? Hitro se me prime in ne bi se rada zbudila nekje na nekem neznanem kraju, na sebi pa ne bi imela nič oblačil." K svojemu "govoru" je dodala še nedolžen pogled in barman je izginil nekam pod šank. Od tam je privlekel plastenko nekega rdečega soka in ji ga porinil v roke. "Če boš kasneje hotela še, si kar vzemi," ji je tiho dejal in se nasmehnil. "Hvala," se mu je Layla nasmehnila in mu prilepila kratek poljub na lice. Opazila je, da je rahlo zardel, a je kmalu že izginil nekam med množico. Layla je stopila za pult in pobrskala za kozarcem. Našla je nek kozarec za koktejl in vanj nalila sok. Kar ga je še ostalo, je odložila nekam za ognjeni viski na polici in s kozarcem v roki stopila izza šanka. Komaj se ji je uspelo preriniti skozi skupino plešočih učencev, ne da bi kaj polila. Ko ji je končno uspelo, se je poknila na dvosed in se radostno naslonila nazaj. Počasi je pila sok in uživala ob glasbi.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://beware-vampire-zone.blogspot.com/
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 17:40

Art je s steklenicami raznovrstnega alkohola za petami sinil mimo hisnika, ki mu je obracal hrbet in se pritisnil ob steno. Po prstih je sel okoli vogala in se na hitro trikrat sprehodil pred delckom stene, nasproti katerega je visela tapiserija trola v baletni oblekici. Takoj ko so se prikazala vrata je stopil v sobano in jih hitro zaprl za seboj. Na hitro je osinil dvorano in prepoznal nekaj obrazov. Layla je ravno sarila za pultom in si v kozarec nalila nekaj iz tetrapaka. Alkohola pa nikoli nisi nasel v tetrapaku. No ja, ocitno se je hitro prime...upajmo, da se Elise ne bo drzala toliko nazaj, je namuznjeno pomislil in steklenicam ukazal, da so mu sledile nad glavami ucencev, ki so se gnetli po dvorani. Spotoma je pokimal Loryni, ki jo je mimogrede opazil, nato pa je ze bil pri pultu. Trznil je s palico in steklenice alkohola so se ubogljivo zlozile za pult, na tleh pa je pri tem opazil stiri zaboje, polne pijace. Nekdo se je ocitno potrudil, da se bodo jutri ucenci sprehajali po Bradavicarki s hladnimi povoji na glavah. Smeje si je postregel z Bloody Mary, saj ga je ime tega koktajla vedno zabavalo. Pogled je na poti skozi mnozico vrgel se na drog, ki pa je se sameval. Okoli njega je stal krog hihitajocih se deklet s kozarci v rokah, ki so se drezale, ces, pojdi ze. Zmajal je z glavo. Se pol ure, pa se bodo teple, katera bo prva zaplesala, je pomislil in tedaj zagledal se eno znano postavo. Pristopil je k Elise, ki je ti pa tam kramljala z mimoidocimi. Naredil je pozirek pijace in jo dregnil pod rebra "Kako ti je vsec ples?"
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 18:46

Na zabavi je bilo vedno več učencev, ampak kljub temu ni bilo nobenega pomanjkanja prostora. Dvorana se je dejansko večala, da je lahko sprejela maso radoživih osebkov. Neverjetno kaj vse je bilo mogoče doseči z magijo in domiselnostjo. Med številnimi glavami je Elise opazila Laylo, ampak bilo je praktično nemogoče, da bi se prerinila do nje. Zato je stopila na prste in ji veselo pomahala s češnjevim likerjem v roki. Nikakor se ni nameravala ločiti od okusnega likerja. Vsaj prostovoljno ne.
Ravno se je uspela izogniti nič kaj interesantnemu pogovoru o Qudditch ekipah, ko jo je nekdo dregnil med rebra. Presenečeno je vzkliknila in odskočila kolikor so ji okoliščine dopuščale, pri tem pa skoraj polila liker. "Bodi malo bolj nežen, no," se je nasmehnila Artroisu, ko je ugotovila, da je on razlog za njeno skakanje. S stegnjenim prstom in steklenico likerja v isti roki mu je svareče požugala, potem pa navdušeno prikimala.
"Zelo mi je všeč. Veliko bolj kot uradni del, že zaradi manjše količine hihitanja." Tudi pomanjkanje roza oblekic je bila dobrodošla sprememba. "In naravnost navdušena sem na sposobnostmi te sobane! Nujno jo moram zopet obiskati, da vidim kaj vse zmore," je navdušeno dodala, potem pa se spomnila, da bi liker mogoče vseeno lahko delila še s kom drugim in mu ga velikodušno ponudila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 18:57

Pokimal je in odvrnil "Se strinjam, tale soba je zame najbolj magicen kraj na celi Bradavicarki...naredi lahko vse, cesar si srce pozeli, z izjemo pijace in hrane." Tedaj je opazil steklenico v njeni roki "Kar celo steklenico, Elise?"jo je zacudeno pogledal, nato pa se je preko njenega ramena ozrl k drogu, okoli katerega se je sedaj nabralo tudi nekaj fantov, ki so spodbujali vse bolj pijana dekleta k plesu. Namuznjeno se je obrnil nazaj k njej in dejal "Pa si prepricana, da ne bos po tem prva pristala tamle?"jo je zbodel in pomignil proti drogu. Ko mu je ponudila liker, je z nasmeskom sprejel ponudbo in na hitro dokrajcil Bloody Mary, nato pa je prijel steklenico in si natocil malce likerja. Zavrtel ga je v kozarcu, ki sicer ni bil najbolj primeren za to, a okoliscine so zahtevale prilagajanje. Po se nekaj vrtljajih je vdihnil cudovito aromo po cesnjah, nato pa preizkusno naredil pozirek. "Odlicno."je kar zasijal, nato pa dodal "Kje si ga pa dobila?" Medtem je njegov pogled zdrsnil po dvorani in se ustavil na utripajocem plesiscu. Z nogo je zacel trkati ob tla v ritmu disko glasbe in kmalu so ga noge pricele srbeti. Plesal je zelo rad, poleg njega pa je kot naroceno stala odlicna plesalka. "Bi se mi ta ocarljiva damica pridruzila na plesiscu?"jo je mehko vprasal in se smeje ozrl k njej.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 19:11

Elise je sledila njegovemu pogledu proti drogu in šla bi skoraj stavit, da se bo tokrat fant prvi znašel v središču pozornosti. Dekleta niso bila tako pijana kot so izgledala in sodeč po njihovih pogledih so točno vedela kaj počnejo in kako fante ukaniti, da se bo najprej zavrtel en od njih. "Po celi steklenici bom pristala v komi, ampak po polovici pa... Hja nikoli se ne ve, čisto možno. Sicer sem pa prepričana, da se ne bi slabo odrezala," se je zasmejala in mu nagajivo pomežiknila. Četudi se še ni zvirala ob drogu, ni dvomila v svoje ritmične sposobnosti, ki jih je alkohol samo še bolj zvabil na plano.
"Tam kjer sem dobila maslenušek, ognjeni viski in medico - v Treh metlah. Štiri zaboje sem spravila sem in moram se pohvaliti, da se niti ena steklenica ni razbila." Seveda je na šanku pustila sporočilo kaj je bilo odnešeno iz kleti in več kot dovolj guldov v zameno.
"Z veseljem, ampak mislim, da za tale ritem nisem primerno obuta. Poleg tega bi morala nekam odložiti..." Še preden je dokončala stavek sta se izpod stropa spustili majhna omarica, poleg nje pa polička. Najprej je oboje presenečeno pogledala, potem pa se zadovoljno nasmehnila in kozarec ter steklenico odložila na poličko, čevlje pa v omarico. Oboje se je vrnilo nazaj pod strop in Elise je še enkrat pohvalila neverjetno sobano.
Prekrižarila je pod do plesišča, kjer je počakala na Arta in mu podala roko. Čeprav pesmi ni poznala, je bil ritem dokaj preprost in ni mu bilo težko slediti. Ujela je korak in dobre volje zaplesala ob poskočni melodiji.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 19:26

"Brez dvoma bi se odlicno odrezala."je smeje odvrnil na njen izzivalni mezik, nato pa pocakal nekaj trenutkov, da se je znebila svojih cevljev in odlozila pijaco. Prijel jo je za dlan in po nekaj spretnih manevrih skozi nagnetena telesa sta obstala na plesiscu. Ritem je bil enostaven in zivahen, zato sta mu oba zlahka sledila. Zavrtel jo je pod svojo roko in jo potegnil k sebi tako, da se je s hrbtom naslanjala na njegove prsi. Z eno roko je pocasi zdrsel ob strani vitkega, gibkega telesa, ki je kot spreten val sledilo melodiji glasbe. Svoje ustnice je priblizal njenemu usesu in hripavo sepnil "Se zavedas, kako prekleto seksi si zdajle?" Ko je z roko drsel po njeni nogi, je na nekem mestu preseneceno obstal, nato pa se je pocasi ozrl k Elise. Srecal je njen pogled in smeje privzdignil obrvi "Podvezica?"zmajal je z glavo in narejeno razocarano tlesknil z jezikom. "Nadvse pokvarjeno...od nekoga, ki je bil vzgojen v Franciji, bi pa res pricakoval malce drugacno obnasanje.."
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 19:40

Čeprav stisnjena skupaj, sta bila popolnoma usklajena in ni prišlo do nobenega nerodnega zaletavanja, kakor je bilo mogoče opaziti pri nekaterih parih. Lahko pa da je bil alkohol tisti, ki je povzročil občasno trčenje razgretih glav. Artroisov hripavi glas je poslal val mravljincev po njenem hrbu. Dvignila je roko in jo položila okrog njegovega vratu, potem pa počasi prikimala. "Mislim, da se mi dozdeva," se je nasmehnila, saj je na dnu hrbta začutila prebujanje. "Pokvarjeno... Mogoče. Vsekakor pa zelo praktično," je dejala in mu pojasnila, da podvezica drži njeno palico. Nikoli se ni ločila od svoje palice, četudi se je zdelo, da je na plesu res ne bo potrebovala. "Pa brez predlogov kam drugam bi lahko spravila palico," se je zasmejala, saj je točno vedela kaj je hotel reči. Nekoliko je usločila hrbet in zapeljivo zaokrožila z boki, da je povzročila prijetno trenje.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   5/4/2010, 19:59

Iz njegovega grla se je izvil tih, pridusen vzdih, vendar je bil vseeno preprican, da ga je lahko slisala. Glasba se je menjala v nekaj pocasnejsega in mirnejsega, KZTD pa je, na isti frekvenci kot DJ, zatemnila dvorano, da se je videlo le lesketanje oci in kozarcev. Njegovi prsti so previdno zdrsnili na notranjo stran vitkega stegna, medtem, ko jo je v pocasnem ritmu odvedel bolj na rob plesisca, k steni. Na desni je ze opazil parcek, ki se je hlastajoc za zrakom in skrit v senci divje meckal. Namuznil se je in s svojimi ustnicami zdrsnil po vitkem vratu. Pocasi jo je zavrtel okoli njene osi in cez trenutek sta se gledala iz oci v oci. "V tej sobani se lahko v trenutku pojavi teman koticek za necedna dejanja, takoj ko nekdo pomisli na to."je tiho zasepetal in svoje ustnice nezno pritisnil ob njene. Z jezikom je pocasi zdrsnil v njena vroca usta in ga prepletel z njenim. Se vedno se ga je drzal pridih cesnjevega likerja, kar je Arta samo se bolj podzgalo. S prsti je zdrsnil pod rob njene ze tako kratke obleke in jo potegnil visje po gladkih, dolgih stegnih.
Nazaj na vrh Go down
Emma

avatar

prispevki : 30
pridružen dne : 28/12/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 14:58

Emma se je prikazala v dvorani KŽTD in se razgledala. Sama je bila oblečena v bolj modna oblačila. S hitrimi koraki se je prerinila med množico in se končno predila do šanka. Naročila je borovničev liker in ga lepo počasi srkala. Usedla se je na stol, ki ga je našla in se usedla nanj. V kotu je odkrila prazno steklenico Ognjenega viskija, zato se je nekaj spomnila. Odšla je do šanka in vzela malo Ognjenega viskija. Zmešala ga je z borovničevim likerjem, tako,da je imela pripravljena tekočina kar zajetno količino alkohola. Zasmejala se je in si ogledovala veliko dvorano, ki je bila pravzaprav KŽTD. Ugotovila je, da niti podrazno ni podobna Grifondomovki. Še enkrat se je zarežala in pogledala v kozarec. Mešanice je žal že zmanjkalo, zato je kozarec odnesla na šank, in pila naprej samo še Ognjeni viski.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 18:09

"Nadvse pripravno," se je nasmehnila Elise, ki je Artu brez pomislekov sledila v odmaknjeni kotiček. Količina alkohola, ki ga je spravila vase je dodobra zrahljala njene zavore in prav malo ji je bilo mar za svet okrog njiju. V tem trenutku je obstajal samo Artorisov jezik, prepleten z njenim v divjem spopadu. Dvorana jima je milostno omogočila še nekoliko več zasebnosti in ju zakrila s tanko črno zaveso. Elise se je naslonila na Artroisa in poglobila njun poljub še bolj kot je bilo sploh mogoče. Težo je prestavila na nogo ob kateri je imela pripeto palico, drugo pa privzdignila in jo ovila okrog njegovega pasu. Zopet sta se znašla v enem izmed položajev tanga, le da je tokrat njeno krilo obupalo in zakrilo veliko manj svilene kože. S prsti je šarila po njegovih laseh, da je kmalu izgledal, kot bi se spopadel z Vrbo mesarico. Ko je potrebovala kisik, se je počasi odmaknila, že po enem vdihu pa so se njene ustnice spustile na njegov vrat in potovale proti ušesni mečici.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 18:39

Ravno toliko casa mu je se milostno namenila, da se je lahko pokvarjeno nasmehnil, potem pa se ga je ze lotila na polno. Njeni vitki prsti so izginili v njegovih laseh, eno nogo pa je ovila okoli njegovega pasu. Artove roke so lahkotno in se vedno v ritmu glasbe, za katero se je sedaj zdelo, da prihaja od zelo dalec, zdrseli navzdol po krivulji njenega hrbta. Njuna jezika sta se divje mikastila, nato pa je Elise le mogla po zrak, kot navadna smrtnica pac. Namesto, da bi ga zopet poljubila, je napadla njegov vrat in uho. "Pravzaprav,"je uspel izdahniti, medtem, ko je z eno roko ze zdrsnil pod rob krila, "je vrat bolj moje podrocje, se ti ne zdi?" Art je bil vedno zmozen najti cas za zbadanje. Najslajse je bilo seveda ob takih trenutkih. Zdaj je njegova dlan pocasi in nezno drsela nazaj po njenem hrbtu navzgor, tokrat po goli kozi. In s seboj je kot nevede vlekla se rob njene crne obleke. Koncno ji je slekel obleko, ki je bila samo se ena ovira in jo spustil na tla, povsem pozabljeno v divji mrzlici zabave. Odvezal si je utesnjujocega metuljcka in si napol odpel srajco, nato pa so se njegove ustnice zrusile na njeno golo ramo.
Nazaj na vrh Go down
Guest
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 18:57

A so to ta prava vrata? Pa že morajo biti... Sarah je bila kar precej pijana, a ji je končno uspelo najti vrata v KŽTD dvorano, kjer je bil neuradni del zabave. Hitro je vstopila in s pogledom začela iskati neko osebo. Natančneje točno določenega spolzgadovca z imenom Artrois. Počasi se je sprehodila po dvorani, ki je izgledala precej boljše, kot tista za uradni del. Spotoma je šla mimo šanka in hitro vzela s sabo še kozarec z neznano alkoholno mešanico čudovitega okusa. Spila je približno do polovice, ko je njen pogled odkril črno zaveso. "Če si tam zadaj res ne vem kaj bom..." si je zamrmrala in pospešila korak. Z roko je že segla po zavesi, ko se je pojavil neprijeten glas njene pameti. Kaj pa če je zadaj kdo drug? Če je kdo drug, ne bo hudega, se je glasil pogovorček, nato pa je odločno odgrnila zaveso do polovice. "Glej, glej, očitno te vampir prevara s prvo dovolj lepo punco, ki jo spozna," je z grenkim glasom rekla in Artroisa pogledala v oči. Ni se imela namena razburjati. Moški so pač bedaki, vampirji na žalost očarljivi bedaki, in ženske prehitro nasedemo. Samo pljunila je, se obrnila in ponovno poiskala šank. "Daj mi tisto, kar vsebuje največ alkohola," je rekla natakarju. Dobila je steklenico nečesa, jo odprla in naenkrat popila eno tretjino. In danes se bom prvič napila do mrtvega.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 19:29

V odgovor na njegovo zbadanje, ga je Elise samo ugriznila v vrat in se sama pri sebi nasmehnila. Ni ga ugriznila do krvi, ampak poznalo se vsekakor bo. Tkanina, ki je lezla višje in višje po njenem golem hrbtu jo je žgečkala, preden se je dokončno poslovila od njenega telesa in pristala nekje v kotu. Z ustnicami je nežno potegnila njegovo uho, potem pa se odmaknila, da je imel boljši dostop do njene rame. Spotoma je nadaljevala začeto delo in ga osvobodila srajice.
Njeni prsti so se odtihotapili po njegovih bokih do zaponke na pasu. Ravno jo je hotela odpreti, ko se je za njenih hrbtom pojavil znani glas, ki je imel učinek mrzlega tuša. Presenečeno je zrla v Artroisa, ko je dojela, da je Sarah pravzaprav njegova punca. Lepo je potrdil njeno teorijo, da najstniki ne zmorejo biti zvesti. Spretno se je izognila pljunku in ni mogla verjeti, da ji je Sarah podarila kompliment v takem trenutku.
Odpletla se je iz njegovega objema in pobrala malo črno obleko. Oblekla se je in si s prsti segla skozi skuštrane lase. Ni bila jezna na Artroisa, saj nista bila nič več od prijateljev z ugodnostmi. Vseeno pa je prihod njegovega dekleta nekako ubil razpoloženje. "Kaj gledaš tako nebogljeno? Pojdi za njo," je mehko dejala in zmajala z glavo. Ah moški.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 19:48

Nagnil je glavo nazaj ob njenem ugrizu in tiho zavzdihnil. Punce so taki hudici v cloveski preobleki, je komajda uspel pomisliti pikri glasek v njegovi glavi, ko ga je Elise ze osvobodila srajce in bojevito napadla sponko njegovih hlac. Napad je bil prekinjen iz povsem nepricakovanih razlogov, katerih ime je bilo sestavljeno iz petih crk - Sarah. Ozrl se je vstran in zavzdihnil, pa ne zato, da bi svoj obraz skril, saj ga je ocitno ze prepoznala, vsaj glede na sivkast zmazek, ki ju je za las zgresil in ocarjivo ozaljsal steno sobe. Predstavnica Gryfondoma se je obrnila na peti in izginila iz Artovega vidnega polja. Na, pa je slo vse razpolozenje, je zavzdihnil sam pri sebi, ko je Elise ze prijela svojo obleko. Tudi sam se je sklonil in nase povrsno navlekel belo srajco, ki je nekaj minut pred tem pristala na tleh. Privzdignil je obrvi ob Elisinem komentarju, nato pa zavzdihnil "Ni vredno." do konca je odgrnil zaveso in se naslonil na steno. Tiho je dodal "Sploh pa dvomim, da je sedaj v stanju za pogovor. Verjetno je tako pijana, da se komaj stoji."roke je zatlacil v zepe in se zazrl v eno izmed disko krogel na stropu. "Ce bi ji sel govorit, da ni tako kot izgleda mi pa tako ali tako ne bi verjela..pa se lagal bi."skomignil je z rameni. Bilo je natanko tako kot je izgledalo. Na pijanost se ni mogel izgovarjati, saj je Sarah vedela, da se ga alkohol ne prime, kar ga je v dolocenih trenutkih pustilo brez izgovora.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 20:37

Elise se je zdelo čudno, da se Artu ni zdelo vredno, da bi se pogovoril s Sarah. To je izpadlo, kot da v resnici ni imel nobene želje, da bi bila še vedno skupaj, le da ji tega ni upal povedati v obraz. Ali pa je šlo za kaj drugega. Navsezadnje ni poznala njunega razmerja, čisto natančno - do pred nekaj minutami sploh ni vedela zanj.
"Mislim, da kar dobro stoji. Res je pijana, ampak danes bo popolnoma odkrita s tabo. In vino veritas," je odgovorila. Že res, da bo Sarah mogoče vpila ali pa ga fizično poškodovala, ampak vsaj odkrita bo. "Sicer pa, tvoje dekle je, tako da kakor veš," je dodala in skomignila z rameni. Ni se mislila vtikati bolj kot se je že. Čeprav je sodelovala pri njegovem varanju, se ni počutila krivo, saj za Gryfondomovko sploh vedela ni. Iz ženske solidarnosti bi mu pa z veseljem primazala klofuto.
"Čevlje in liker, prosim." S stropa sta se spustili omarica ter polička in Elise si je zopet nataknila črne čevlje ter vzela svojo pijačo.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   7/4/2010, 20:48

S tihim vzdihom je pokimal in se vedno zrl v divjo mnozico "Saj po svoje imas prav..."pocasi se je odrinil od stene in se ozrl k Elise. Nekaj trenutkov je njegov pogled pozeljivo obstal na njej, nato pa se je togo priklonil in izginil v mnozico. Skozi nagnetena telesa se je prebil na drugi konec dvorane, kjer si je zazelel balkoncka na zrak. Takoj ko se je ta prikazal, je stopil ven v prijetno hladno noc. Zaprl je oci in pustil nocnemu vetru, da je ohladil njegovo razgreto telo. Art je imel mnogo razvad, a samo ena je bila taka, ki je ljudem lahko skodila, njemu pa ne. V mislih je izoblikoval se eno zeljo in ni minilo nekaj sekund, ko je zadovoljno izdihnil nekaj oblackov nikotina. Kadil ni pogosto, le takrat, ko si je mogel malce odviti zivce. Ce tega ne bi pocel, bi imel ze zdavnaj scefrane, glede na to, kako je zivel. Stopil je korak naprej in se naslonil na ograjo. Vedel je, da je se najbolje, ce se s Sarah pogovori kar najhitreje, zato je dokrajcil cigareto in stopil nazaj v dvorano. Pocasi se je priblizal sanku in obstal za njenim hrbtom. Previdno je sedel poleg nje, nato pa se je obrnil k barmanu in narocil Ognjeni viski. Odpil je pozirek in se ozrl k Sarah. "Najbolje bo, ce to kar takoj razcistiva..."je tiho dejal.
Nazaj na vrh Go down
Guest
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   9/4/2010, 20:50

Čeprav je še vedno lahko razmišljala, je steklenica neznano česa naredila svoje. Pravzaprav je bila steklenica edina kolikor toliko nepremikajoča se stvar. Vem kaj bom naredila. To življenje nima smisla. Nobenega. Napila se bom do smrti. "Še-še eno," je zamomljala in se oprla ob šank, saj je bilo ravnotežje obratno sorazmerno s količino popitega alkohola. Točaj jo je malce sumničavo pogledal, Sarah pa je izrečeno, malce glasneje seveda, ponovila. Nejevoljno ji je dal še eno steklenico, ki jo je Sarah posesivno zgrabila in odprla. Ravno je hotela nadaljevati popivanje, ko jo je zmotil trenutno najbolj osovražen glas. "Najbolje bo, če to kar takoj razčistiva..." se je oglasil Artrois. "Odje*i," je razločno zagodrnjala v odgovor in spila nekaj požirkov. "Si-sicer pa tako nimava kaj za razčistit. Naveličal si se me in si poiskal drugo. Čisto jasno mi je, da si ti osvajal Elise in ne ona tebe. Zdaj pa zgini." Vse ji je uspelo dovolj razločno povedati, nato pa se je mislila umakniti. Vse je seveda ostalo pri misli, ko se je ob prvem koraku zrušila. "Prekleto," je zamrmrala in se s hrbtom naslonila na šank. Zaprla je oči in spila še nekaj požirkov.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   10/4/2010, 13:56

Art je ob njenem odzivu iz neznanega razloga bruhnil v smeh in se naslonil na sank. "Odjebem naj?"ji je odvrnil med rezanjem, medtem pa pomignil barmanu, naj mu da nekaj alkoholnega. Ko se je koncno le umiril, je zopet spregovoril "Ne vem, zakaj te Izbiruh ni vtaknil v nas dom. S takim odnosom bi gladko lahko izdajala za Spolzgadovko."zmajal je z glavo in na dusek spil tisto, kar mu je tocaj potisnil v roke. Brado si je podprl z roko, ki jo je naslanjal na sank "Seveda imas prav. Ampak kako naj se ne bi navelical dekleta, ki se ne meni zate in vecino casa prezivi izgubljena kjerkoli ze? Mi je prav zal, ampak ce si mislila, da bom ostal s tabo samo zato, ker si me enkrat zaliznila, si se krepko zmotila."jo je postavil na trdna tla. "Se vedno imas sicer odlicno kri, a to ni zagotovilo."je dodal in po grlu zlil se eno silce necesa zelo mocnega. Zavzdihnil je in opotekajoco se Sarah potegnil nazaj na stolcek "Pazi no, da te ne bo tam doli kdo pohodil."jo je zbodel in ji potegnil steklenico iz rok. Pogledal je nalepko in se posmehljivo zarezal "Cesa slabsega nisi uspela najti?"pred ocmi ji je pomahal s steklenico, nato pa jo je zalucal v kos, ki se je prikladno pojavil poleg njegovega stolcka. "Sploh ne vem, kako je to prislo sem."je zamrmral sam pri sebi.
Nazaj na vrh Go down
Guest
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   11/4/2010, 13:32

Art se je začel smejati, Sarah pa je bilo popolnoma vseeno. "Odjebem naj?" jo je vprašal med režanjem. Točno tako. Umiril se je in nadaljeval, čeprav najbrž ni vedel, da je Sarah vseeno kaj govori. "Ne vem, zakaj te Izbiruh ni vtaknil v naš dom. S takim odnosom bi gladko lahko izdajala za Spolzgadovko." Budalo. Nikoli ne bi hotela biti v Spolzgadu. Zakaj ne more preprosto oditi? "Seveda imaš prav. Ampak kako naj se ne bi naveličal dekleta, ki se ne meni zate in večino časa preživi izgubljena kjerkoli že? Mi je prav žal, ampak če si mislila, da bom ostal s tabo samo zato, ker si me enkrat zaliznila, si se krepko zmotila." Sarah je prhnila in je pogled usmerila proti njemu. "Veš kaj? Sploh nisem vedela kaj naj si mislim. In trenutno mi je popolnoma vseeno zate. Kdo bi si mislil? Sploh nisem žalostna, ker si me prevaral." A boš že enkrat zginil? "Še vedno imaš sicer odlično kri, a to ni zagotovilo." Dvignila je eno obrv in segla po palici. "Hvala ker si me spomnil. Episkey." Dve hrastici sta izginili in za njima se ni poznala niti brazgotina. "Pazi no, da te ne bo tam doli kdo pohodil," se jo je zbodel in jo je potegnil nazaj na stolček. Ko ji je iz rok vzel steklenico ga je jezno prebodla s pogledom. "Vrni mi jo," je zasikala, ko je nadaljeval z govorjenjem. "Česa slabšega nisi uspela najti?" je posmehljivo rekel in jo vrgel v koš, ki se je pojavil zraven njegovega stolčka. Zavila je z očmi in vzela nek viski s pulta, ki ga je barman pozabil dati drugam. "Eno vprašanje. A ti ne razumeš pomena besede odjebi? To pomeni, da mi čimprej zgini izpred oči." Obrnila se je stran in se odločila, da ga bo do nadaljnega ignorirala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   11/4/2010, 21:18

"Seveda razumem njen pomen, nedolzno dekletce."je posmehljivo odvrnil. "In gotovo sem to besedo uporabil vekrat kot ti...tudi v drugacnih oblikah z nekoliko manj ali vec crkami."je se sarkasticno dodal, nato pa se je poslovil s kratkim poklonom in izginil v mnozico. Tudi prav, pa naj se zapije kot klada...bomo videli, kaksna bo jutri, je privoscljivo pomislil in se ustavil ob drogu. Kot je Elise obljubila, se je tam res zvijal nek fant, ki pa na zalost ni bil prevec spreten. Art je zmajal z glavo. Ze je mislil oditi naprej, ko se mu je porodila divja ideja. Ustavil je svoj korak in se obrnil na peti. Tako ali tako je bil ob punco, zato s tem ne bi zares prizadel kogarkoli. Namuznil se je in se prerinil skozi krog deklet, ki je obkrozal drog. S prijaznim nasmeskom je fanta odstranil od droga in se sam naslonil nanj. Se vedno ni mogel verjeti, da to zares pocne, a hkrati je vedel, da bo gotovo neverjetna izkusnja. Medtem ko se je njegovo telo pricelo gibati ob ritmu glasbe si je mislil, da se bo lahko na koncu vseeno skliceval na alkohol.
Nazaj na vrh Go down
Elise Lafayette

avatar

prispevki : 171
pridružen dne : 13/03/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   12/4/2010, 19:55

Elise je še nekaj časa zrla v Sarah in Arta, a sodeč po mimiki pogovor ni potekal najbolje. Če bi se še ona prikazala tam in se dekletu opravičila, po možnosti s čem v smislu 'nisem vedela, da ima dekle', bi bilo samo še slabše. Zato je naredila naslednjo smiselno stvar - vrnila se je na plesišče. Pijača je bila zopet na varnem in Elise se je zavrtela z nepoznanim starejšim učencem. Ko je roko spustil na njeno zadnjico, jo je brez besed prestavila nazaj na hrbet. Ko je to storil drugič, ga je opozorila, da mu jo bo zlomila. Ko je to storil tretjič, ga je prijela za dlan in jo sunkovito zasukala, da je neprijetno počilo. Kako lepo je jeza povečala njeno moč. Zaželela si je enosmerni portal do ambulante in glej ga zlomka tam je bil. Učenca je neceremonialno potistnila skozenj in portal je izginil, Elise pa se je zopet posvetila zabavi.
Ozrla se je proti zloglasnemu drogu, saj je iz tiste smeri prihajalo precejšne vzklikanje in presenečeno izbuljila oči, ko je prepoznala plesočo osebo brez srajice. Artrois se je na drogu znašel še hitreje kot ona in tega ni nameravala pozabiti. V rokah se ji je pojavil fotoaparat, ki je bil sicer malo okoren, ampak KŽTD je imela očitno starinski okus, če si ji dal možnost. Navdušeno je začela pritiskati na sprožilec. Ko je imela kar lepo zbirko fotografij na katerih se je napol razgaljeni Artrois ritmično zvijal, se je smejala bolj kot je bilo fizično mogoče. Fotoaparat je izginil, Elise pa je fotografije s pomočjo uroka poslala v svojo sobo. Razen ene, najbolj, kako bi se temu reklo, nazorne. S kozarcem in fotografijo v roki je stopila do droga in jo mimogrede potisnila Artroisu v roke. "Lahko bi se reklo, da žaluješ na izjemno nenavaden način," se je nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   12/4/2010, 20:06

Na ustnice se mu je prikradel majhen nasmeh, ko se je stevilo deklet v nekaj minutah namnozilo in postalo bolj vzklikajoce ter vriskajoce. Pocasi si je odpel srajco in jo z nekim entuziazmom, ki je izviral iz neznano kje, zalucal med mnozico punc. S kriki in kletvicami so se steple za srajco in v nekaj trenutkih je bila v trakovih razdeljena med razgreto obcinstvo. Naredil je se en obrat, ko se je v njegovi dlani nenadoma znasel kos papirja, poleg njega pa je stala Elise s kozarcem v roki. Njegove oci so zdrsnile na fotografijo med njegovimi prsti, nato pa nazaj k Elise. "Kdo je rekel da zalujem?"je smeje odvrnil in ji iz rok ukradel kozarec. Odpil je pozirek, nato pa se je zavrtel na drugo stran droga. "Se mi pridruzis?"jo je mehko izzval in nasobil ustnice.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za neuradni del zabave   

Nazaj na vrh Go down
 
Dvorana za neuradni del zabave
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: [ arhiv ] :: arhiv :: Arhiv-
Pojdi na: